Παπαγγελόπουλος: Στόχος Μιωνή να σώσει τον Σαμαρά, τη Ράικου και τον ίδιο  

Πώς σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός τις εις βάρος του καταγγελίες  

Το βίντεο του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή  

«Ο Μιωνής προέβη σήμερα σε αυτή την κίνηση για να σώσει τον Σαμαρά, την Ράικου και τον ίδιο» σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχετικά με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή εις βάρος του, ο οποίος κατέθεσε και απόσπασμα ηχογραφημένης συνομιλίας τους στη συνεδρίαση της  προανακριτικής, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να αποδείξει τη βασιμότητα των καταγγελιών του. 

Μιωνής: Κατέθεσε ηχητικό με συνομιλίες «φωτιά» για Παππά - Παπαγγελόπουλο

Όπως υποστήριξε από την πλευρά του  ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, η σημερινή κίνηση του κ. Μιωνή έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για τις διαδρομές του χρήματος και τις αποκαλύψεις για τον σύζυγο της κ. Ράικου.

Νέα στοιχεία για τον σύζυγο της Ράικου στην προανακριτική της Βουλής   

«Αυτό είναι το πραγματικό κύκλωμα. Ένα διεθνές κύκλωμα που διακινεί χρήμα παγκοσμίως σε βάρος αδύναμων χωρών όπως ο Άγιος Δομίνικος και η Βόρεια Μακεδονία. Και σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού», ισχυρίσθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και προσέθεσε: 

Στο «κόκκινο» η  κόντρα Παπαγγελόπουλου - Ράικου για τη Novartis 

«Ο Μιωνής, στην προσπάθεια του να δείξει ότι ήταν θύμα δικό μου και όχι των Πλεύρη και Βορίδη, αναφέρθηκε στη δήθεν ανεξάρτητη έκθεση του Μ. Κάμπο. Αυτός σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Spiegel, εκτός από το ότι ήταν δικηγόρος του Μιωνή, βρέθηκε και ο ίδιος και η γυναίκα του με off shore σε Παναμά, Ουρουγάη, Βερμούδες κλπ. Με διαδρομές χιλιάδων ευρώ που καταλήγουν στον ίδιο και στη σύζυγό του», ανέφερε στην προανακριτική επιτροπή για το ίδιο ζήτημα, σύμφωνα με πηγή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαγγελόπουλος. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top