Τσαβούσογλου: Ελλάδα και Γαλλία ευθύνονται για θανάτους σαν του Φλόιντ!  

Παραλήρημα και προβοκάτσια για στήριξη των ΗΠΑ στην Τουρκία στη Λιβύη 

To ρεπορτάζ του Star για την ελληνική αντίδραση στις τουρκικές προκλήσεις και την επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Λιβύη     

Το… τερμάτισε κατά της Ελλάδας και της Γαλλίας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας  σε διαδικτυακό σεμινάριο που οργάνωσε η Τουρκo-Αμερικανική Ένωση (TAΝSC).  

Το ΥΠΕΞ τρολάρει Τσαβούσογλου: Χαιρόμαστε που χαίρεται για την ΑΟΖ μας  

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας,  σχολιάζοντας τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ, είπε ότι τέτοια φαινόμενα απάνθρωπης συμπεριφοράς παρατηρούνται και στην Ευρώπη και έφερε σαν παράδειγμα τα «Κίτρινα Γιλέκα» στη Γαλλία και τη συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες! 

Όπως είναι προφανές βέβαια, ο Τσαβούσογλου απλώς απέδειξε με τη  χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό προπαγάνδα του ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Γαλλία φέρνει στο ΝΑΤΟ τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στη Μεσόγειο και η Ελλάδα στην ΕΕ τις προκλήσεις της.

Παρέμβαση ΝΑΤΟ για το «επεισόδιο» Τουρκίας – Γαλλίας στη Μεσόγειο      

Μάλιστα,  κατήγγειλε την Ευρώπη ότι κάνει τα στραβά μάτια σε άγριες συμπεριφορές στο όνομα της αλληλεγγύης.

Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ φέρνει ο Μητσοτάκης τις τουρκικές προκλήσεις   

«Κι η Ελλάδα στα σύνορά μας είδατε πώς συμπεριφέρθηκε στους πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα, πώς συμπεριφέρθηκε; Πέθαναν 3-4 άνθρωποι. Το είδατε» τόνισε. 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αν και παραδέχτηκε ότι οι σχέσεις Τουρκίας – ΗΠΑ είχαν πάντα τα «πάνω – κάτω» τους, υποστήριξε ότι δύο χώρες ήρθαν κοντά κατά την πανδημία του κορωναϊού, με την υλική βοήθεια της… Άγκυρας στην Αμερική, ενώ υποστήριξε ότι ΗΠΑ και Τουρκία συμφώνησαν να συνεργαστούν στη Λιβύη. Ο τελευταίος ισχυρισμός βέβαια, μένει να αποδεχθεί αν είναι αληθινός ή απλώς προβοκάτσια.  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top