Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με τον συνωστισμό στη Μύκονο

«Δεν μπορεί να υπάρχουν περιοχές που φαντάζουν εκτός νόμου»

Άστραψε και βρόντηξε για όσα συνέβησαν στη Μύκονο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για την επαναλειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Προειδοποίηση κυβέρνησης: Λουκέτο σε όποιον δε συμμορφώνεται στις οδηγίες

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει να ενισχύσει και να στηρίξει το άνοιγμα της αγοράς, αλλά το άνοιγμα της αγοράς γίνεται με κανόνες και αυτοί οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι, είναι κανόνες που θα πρέπει όλοι να τους τηρήσουμε», ξεκαθάρισε σε αυστηρό τόνο ο κ. Χαρδαλιάς και συνέχισε:

Μύκονος: Λουκέτο για δύο μήνες και πρόστιμο σε beach bar λόγω συνωστισμού

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι».

«Πατείς με πατώ σε» στη Ναύπακτο: Απίστευτος συνωστισμός στα μπαρ

Σημείωσε ακόμα πως οι επιχειρηματίες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως το χειρότερο μπορεί να συμβεί αν δεν τηρηθούν τα πρωτόκολλα και οι διαδικασίες.

«Φαινόμενα Μυκόνου μπορεί να φέρουν τοπικό lockdown»

«Αυτό θα είναι σε κάθε περίπτωση εις βάρος της ίδιας της αγοράς. Άρα, όλοι ακολουθούμε πρωτόκολλα, κανόνες και δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να εξαιρείται από αυτό», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top