«Κότα λυράτη», σπρωξίματα και παραλίγο... μπουνιές στην προανακριτική!

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Κυρανάκη, Πολάκη και Γκιόλα  

«Θερμό επεισόδιο» σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής της Βουλής μεταξύ του Σωκράτη Γκιόλα  (ΣΥΡΙΖΑ) και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη (ΝΔ). 

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, την ώρα που ρώταγε ο Κ. Κυρανάκης, ο Παύλος Πολάκης νευρίασε και τον είπε «προβοκάτορα». Ο Κυρανάκης απαντώντας τον αποκάλεσε "κότα λυράτη", με  αποτέλεσμα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας να αποχωρήσεις από την αίθουσα και ο βουλευτής Γκιόλας του ΣΥΡΙΖΑ να σπρώξει τον βουλευτή της ΝΔ! 

Εκρηκτικό κλίμα σε προανακριτική: «Διώχνουν» Πολάκη – Τζανακόπουλο;

Αμέσως διακόπηκε η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ όταν επέστρεψαν τα μέλη της προανακριτικής στην αίθουσα ο κ. Γκιόλας ζήτησε συγνώμη. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι ο κ. Κυρανάκης κινήθηκε απειλητικά εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε "είστε κότες λυράτες" και ότι ο  κ. Γκιόλας τον έσπρωξε με το χέρι του για να τον απομακρύνει, ενώ αμέσως μετά  ζήτησε συγνώμη.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα πάντως που συμβαίνει επεισόδιο στον χώρο της  Βουλής, καθώς χθες, στην Ολομέλεια αυτή τη φορά, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Γιαννακοπούλου «στόλισε» με «γαλλικά» την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.   

Βουλή: Με ευτράπελα και… «γαλλικά» η ψηφοφορία για Παπαγγελόπουλο 

 ΠΗΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η  ΔΙΑΜΑΧΗ

Αργότερα πάντως πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζαν ότι η διαμάχη ξεκίνησε από μία αναφορά του Πολάκη στον Κυρανάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη. Υποστηρίζουν συγκεκριμένα ότι  ο διάλογος που διαμείφθηκε ήταν ο εξής:    

Πολάκης: Γιατί μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις, θέλεις να αποδείξεις κάτι στο κόμμα σου,  επειδή σε είχαν κόψει ένα διάστημα και σου έκανε κριτική η Ντόρα;

Κυρανακης: Όλοι οι Συριζαίοι  κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια της Ντόρας. 

Πολάκης: Είσαι χυδαίος προβοκάτορας και εγώ σταματάω εδώ να σου απαντώ, θα φύγω. 

Μπούγας: Θα συνεχίσει ο κ. Νικολακόπουλος. Έχετε αντίρρηση κ. Πολάκη; 

Πολάκης: Με τον κ. Κυρανάκη έχω πρόβλημα. 
 

 

(φωτογραφία αρχείου)  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top