Tέλος στα σενάρια ανασχηματισμού από Μητσοτάκη

«Δε γίνεται ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης» είπε σε συνεργάτες του

Τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός  - μιλώντας σε συνεργάτες του – ξεκαθάρισε πως οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και πως τα μέτωπα είναι πολλά για να γίνει ανασχηματισμός, πολλώ δε μάλλον ενώ βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης.

Η αμήχανη στιγμή που θαυμάστρια του Μητσοτάκη πάει να τον φιλήσει

«Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού, που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», είπε στους συνεργάτες του ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσηλωμένος στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης και αυτό θέλει κι από τα μέλη της κυβέρνησης και όχι να επηρεάζονται από σενάρια ανασχηματισμού.

Τα σενάρια ανασχηματισμού διέψευσε, εξάλλου, και ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον Σκάι το Σάββατο.

Τσίπρας: Αν τολμήσει πρόωρες ο Μητσοτάκης, θα είμαστε έτοιμοι

Για το ενδεχόμενοι πρόωρων εκλογών μίλησε – μεταξύ άλλων – ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην Αυγή.

«Και μόνο όμως που διακινείται από το στρατόπεδο της κυβέρνησης, φανερώνει τον κυνισμό, την ανευθυνότητα και τον απίστευτο τυχοδιωκτισμό του κ. Μητσοτάκη. Φανερώνει όμως και το φόβο του, πως το σχέδιό του όταν θα αρχίσει να αποκαλύπτεται και να γίνεται ορατό, θα βρει τεράστιες αντιδράσεις από τη κοινωνία… Ωστόσο στους πολίτες θα πρέπει να δώσει μια εξήγηση. Και τότε θα είναι αυτοί που θα ξαφνιαστούν με ολέθριες συνέπειες για τον ίδιο. Εμείς πάντως, αν το τολμήσει, θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top