Πόθεν έσχες: Καταθέσεις εκατομμυρίων και αγορές ακινήτων για Παπαδημούλη

Τα «βαριά πορτοφόλια», οι άτυχοι και ο «φτωχός» Γεωργούλης    

Μεγάλες καταθέσεις έχει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος  με βάση τη δήλωση πόθεν έσχες «το έριξε» στα ακίνητα. 

Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη
 

Συγκεκριμένα, το 2018 αγόρασε οκτώ διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Τα δύο από αυτά τα έκανε γονική παροχή στα παιδιά του. 

Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Οι οικογενειακές τραπεζικές του καταθέσεις φτάνουν περίπου το 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ το χαρτοφυλάκιο του σε αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές ανέρχεται στις 564.000 ευρώ.  

ΜE MΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 188.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Μηδενικό εισόδημα δήλωσε για το 2018 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, αν και μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά πλατό. Ωστόσο, οι τραπεζικές του καταθέσεις έφταναν τις 188.000 ευρώ σε Βέλγιο και  Μεγάλη Βρετανία.

Πόθεν έσχες: Ο πλουσιότερος και ο φτωχότερος πολιτικός αρχηγός

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ

1,4 εκατ. ευρώ σε 17 λογαριασμούς έχουν σε τράπεζες ο βουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Βαγιωνάς,  μαζί με τη σύζυγό του .
Περίπου 840.000 ευρώ είναι οι καταθέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου. 
450.000 έχει στην τράπεζα ο Γιώργος Βαρεμένος.  

ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Υπάρχουν και εκείνοι φυσικά που επέλεξαν να επενδύσουν σε ομόλογα και μετοχές. Από τα πλουσιότερα χαρτοφυλάκια διαθέτει ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης. Από κληρονομιά ή γονική παροχή οι μετοχές που έχει στην κατοχή του φτάνουν το 1,2 εκ ευρώ.

Πόθεν έσχες: Το top 5 των πολιτικών με τα περισσότερα ακίνητα

Μετοχές και ομόλογα σε ευρώ και δολάρια ύψους 680.000  ευρώ διαθέτει ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.  
Σε 500.000 ευρώ και λίρες Αγγλίας ανέρχεται το χαρτοφυλάκιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.  

Οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου, την ώρα που έπαιρναν το επίδομα ενοικίου διέθεταν  επενδυτικά προϊόντα ύψους 1,6 εκατ.  ευρώ. 

 "ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ" ;  

Έχουν και κότερα και πάνε και βόλτα:  Σκάφος 17 μέτρων διαθέτει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Πιτσιώρλας, ενώ ταχύπλοα έχουν ο Παύλος Πολάκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Κουπί τραβάνε με τις βάρκες τους οι Παναγιώτης Πικραμμένος,  Λιάνα Κανέλλη, Τάσος Κουράκης και Σοφία Σακοράφα. 

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

Ο πρώην υπουργός Τέρενς Κουίκ με 1,1 εκατ. ευρώ είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης των τραπεζών ενώ χρωστά και στο Δημόσιο περίπου 200.000 ευρώ.

Μεγάλα δάνεια έχει ο Νότης Μηταρακης ( 990.000 λίρες Αγγλίας). Το ίδιο σε ευρώ η Μαρία Σπυράκη (717.000), ο Άδωνις Γεωργιάδης (600.000), ο Τάσος Πετρόπουλος (666.000 ευρώ) αλλά και η Έλενα Κουντουρά (880.000). Η πρώην υπουργός Τουρισμού έχει πάψει μάλιστα να τα εξυπηρετεί.  

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν ο άτυχος της παρέας , αφού πήρε δάνειο σε ελβετικό φράγκο και τώρα χρωστάει 380.000 ευρώ, δηλαδή 100.000 παραπάνω απ’  όσα πήρε. 

Στα αξιοσημείωτα ότι μόλις…  10 λεπτά δηλώνει εισόδημα η Μυκονιάτισσα βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top