To «ευχαριστώ» της Κεραμέως στην Εκκλησία της Ελλάδος  

  Εξήρε την υπεύθυνη στάση της ιδιαίτερα κατά το Πάσχα 

Τη στάση της Εκκλησίας της Ελλάδος εξήρε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως,  κατά τη σημερινές ανακοινώσεις της για το πώς και πότε θα ανοίξουν εκ νέου τα σχολεία.   

Κεραμέως: Πότε θα λειτουργήσουν τα σχολεία - 15/6 οι Πανελλαδικές

«Ευχαριστούμε θερμά την Εκκλησία της Ελλάδος, για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση που επέδειξε ως προς την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, ιδιαίτερα δε κατά την περίοδο του Πάσχα. Επίσης, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών και δογμάτων, για την άριστη συνεργασία και τη στήριξή τους στην κοινή μας προσπάθεια» ανέφερε η Υπουργός, σε μια προσπάθεια να κατευνασθούν οι αντιδράσεις από ιεράρχες τις τελευταίες ημέρες.  

  Ανεβάζει τους τόνους αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση η Εκκλησία 

Όσον αφορά  το πότε θα ανοίξουν οι χώροι λατρείας, η κα Κεραμέως επιβεβαίωσε, όπως είχε ανακοινώσει ήδη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  ότι από 4 Μαΐου, οι χώροι λατρείας θα είναι ανοιχτοί για ατομική προσευχή και ότι από 17 Μαΐου, οι λειτουργίες θα μπορούν να πραγματοποιούνται με συμμετοχή πιστών. 

Το διάγγελμα Μητσοτάκη: Πότε ανοίγει τι 

«Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, που θα αποσαφηνιστούν πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας» κατέληξε στην αναφορά της στο σχετικό ζήτημα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top