Ζαχαράκη: Στόχος να τελειώσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι 15/7 

Tι δήλωσε για την ύλη των μαθητών της Γ΄ Λυκείου 

Στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν τελειώσει οι πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι τις 15 Ιουλίου  δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο Open TV.  

Ζαχαράκη στο Star: Πώς θα επιστρέψουν όλοι οι μαθητές στις τάξεις  

«Είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν την ύλη τους. Ξέρουν επίσης ότι η πρόθεση είναι να ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου και ιδανικά να έχουν τελειώσει 15 Ιουλίου. Ξέρουν περίπου το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα γίνουν οι εξετάσεις» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας. 

Προ των πυλών οι αποφάσεις: Ξεκινούν τον Ιούνιο οι Πανελλαδικές

Όπως επισήμανε θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση των ημερομηνιών για τη διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας. Η κα Ζαχαράκη ανέφεε  θα πρέπει να περιμένουμε τις γενικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στο αυριανό διάγγελμά του για την επιστροφή στη νέα πραγματικότητα, προκειμένου να υπάρξουν και πιο ειδικές που αφορούν την εκπαίδευση.

«Το δεδομένο είναι ότι προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές της Γ 'Λυκείου» υπογράμμισε. Η υφυπουργός συμπλήρωσε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία επιστροφής στα θρανία των μαθητών της Γ’ λυκείου ή της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές γνωρίζουν την ύλη στην οποία θα εξεταστούν, καθώς και περίπου το διάστημα το οποίο θα ξεκινήσουν οι πανελλήνιες.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top