Διαψεύδει ο Χαρδαλιάς ότι υπήρξε επεισόδιο από Ρομά στη Λάρισα

Διαβεβαίωσε ότι δε θα λείψει τίποτα από όσους έχουν τεθεί σε καραντίνα 

 «Αβάσιμα» χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ότι κάποιοι Ρομά, κατά τη σημερινή του επίσκεψη μαζί με τον ειδικό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στη Λάρισα, κινήθηκαν εναντίον τους. «Αβάσιμα τα σχόλια που έχουν γραφεί ότι οι Ρομά κινήθηκαν εναντίον μας. Τους εξηγήσαμε τι πρέπει να κάνουν και μας άκουσαν» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση.  

Λάρισα: Ρομά ζήτησαν τoν λόγο από Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την καραντίνα

Ο Υφυπουργός,  ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα που έχουν ληφθεί στο Νομό Λάρισας, παραδέχθηκε πάντως ότι υπήρξαν «δύο τρεις φωνές που μας έλεγαν γιατί δεν επεκτείνεται  τα μέτρα στον υπόλοιπο συνοικισμό»,  αλλά όπως πρόσθεσε «δεν ανατρέπουν τη σημερινή εικόνα» και πως «θα προσπαθήσουμε τις υπόλοιπες 14 ημέρες να μην τους λείψει τίποτα και αυτό το εγγυόμαστε με κάθε τρόπο». 

Στη Λάρισα Τσιόδρας - Χαρδαλιάς: Δύσκολη η κατάσταση στον οικισμό των Ρομά

«Ο χρόνος που περάσαμε με τους Ρομά ήταν αγάπη. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν στην  προσπάθεια. Τους έχω εμπιστοσύνη» δήλωσε για το ίδιο ζήτημα ο  κ. Τσιόδρας.      

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και ο ίδιος ότι μέχρι τις 10/5 όλα τα εκπαιδευτικά  ιδρύματα θα  είναι κλειστά και ήταν κατηγορηματικός ότι όλες  οι εκκλησίες όλων των δογμάτων θα παραμείνουν κλειστές τη Μεγάλη Εβδομάδα.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top