Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε δημοσιογράφο για την περιπέτεια της κόρης του

Δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Ο Μητσοτάκης στο γραφείο του

Μια προσωπική ιστορία του αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης, με αφορμή το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κα Σταματάτου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το αυτιστικό παιδί της.

Με άρθρο του στην Καθημερινή με τίτλο «Ένα τηλεφώνημα», ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πρωθυπουργό, το οποίο του έδωσε κουράγιο στη μάχη που δίνει ο ίδιος και η οικογένειά του, καθώς το κοριτσάκι του έχει διαγνωστεί με λευχαιμία.

«Όταν περί τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου δημοσιοποίησα, μέσω της κυριακάτικης στήλης μου "Ο κύριος Γκρι", ότι η τετράχρονη κόρη μου είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και νοσηλευόταν στην κλινική πτέρυγα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, λίγες ημέρες μετά, δέχθηκα ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει.

«Σας ευχαριστούμε όλους»: Η προσωπική ιστορία που μοιράστηκε ο Πέτσας

«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Πρωθυπουργό ούτε είχαμε ανταλλάξει ποτέ την παραμικρή αλληλογραφία. Δεν είχα σκοπό να δημοσιοποιήσω το τηλεφώνημά του, έχουν περάσει και δυο μήνες από τότε, το περιστικό όμως με την κ. Σταματάτου με ώθησε να το κάνω. Ηταν ένα απλό, ολιγόλεπτο τηλεφώνημα μέσω του οποίου ο Ελληνας πρωθυπουργός θέλησε να μου δώσει κουράγιο, αφού διάβασε το σημείωμά μου και αυτό ήταν όλο. Και πέτυχε το σκοπό του. Μου έδωσε κουράγιο. Κάποιοι ίσως πουν ότι και εγώ το έστησα. Δεν με πειράζει», γράφει ο κ. Μαγκλίνης.

Όπως τονίζει, πήρε αφορμή για την αποκάλυψη από την ιστορία της κυρίας Σταματάτου, η οποία ζητούσε να βρεθεί μια λύση με το αυτιστικό της παιδί και τις απαγορεύσεις στο κολύμπι λόγω του κορωνοϊού. Όπως η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο facebook, ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε προσωπικά μαζί της προκειμένου να βρεθεί λύση για το παιδί της, όπερ και εγένετο.

Μάλιστα, σημειώνει η κυρία Σταματάτου «δέχθηκε από μερίδα συμπολιτών μας ακατάσχετο υβρεολόγιο με επιθετικά, τοξικά και φαιδρά συνωμοσιολογικά σχόλια: ότι δήθεν το «έστησε» όλο αυτό για να τονώσει την εικόνα του πρωθυπουργού προς τα έξω και άλλα τέτοια, πολύ πιο προσβλητικά και χυδαία για την ίδια και το παιδί της».

«Κάποιοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ένας Ελληνας πρωθυπουργός θα είχε τέτοια ανακλαστικά. Και, κυρίως, τέτοια αμεσότητα απέναντι στον πολίτη», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top