Κορωνοϊός: Θα συνεχιστούν και το Πάσχα οι άδειες ειδικού σκοπού

Θεοδωρικάκος: Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει όλο αυτό

Και το Πάσχα συνεχίζονται οι άδειες ειδικού σκοπού, λόγω κορωνοϊού, για τους δημοσίους υπαλλήλους, που έχουν παιδιά έως 15 ετών.

Αυτό ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας πως αυτό θα συμβεί «ασχέτως εάν αυτή την περίοδο τα σχολεία είναι κλειστά».

Όσον αφορά τα περί μείωσης μισθών στο Δημόσιο, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως «στον "οικονομικό Αρμαγεδδώνα" που βιώνουμε, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να προστατεύσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους και είναι ανεύθυνο για οποιονδήποτε να συζητά κάτι τέτοιο». Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανεύθυνο» το να γίνεται τέτοια συζήτηση, δίχως την οιαδήποτε βάση.

Μητσοτάκης: Καθοριστικός ο Απρίλιος - Θα το πληρώσουμε, αν χαλαρώσουμε

Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανεύθυνο» το να γίνεται τέτοια συζήτηση και πρόσθεσε: «Δε θεωρώ σοβαρό στις 2 Απριλίου να συζητάμε τι θα κάνουμε από δημοσιονομικής πολιτικής για κάτι που θα γίνει μετά από 2, 5, 8 μήνες, διότι κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει όλο αυτό».

Από σήμερα οι αιτήσεις για κρατικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο

Μιλώντας για μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενόψει και Πάσχα, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «εάν σηκωθούμε και πάμε στα χωριά μας τις πασχαλινές ημέρες θα μεταφέρουμε τον ιό και σε όλη την περιφέρεια. Θα μείνουμε όλοι σπίτι μας με την οικογένεια μας, θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο, θα δούμε τη λειτουργία από την τηλεόραση και θα περάσει έτσι αυτό το Πάσχα».

Τέλος, αναφερόμενος στη γενικότερη στάση της αντιπολίτευσης, σε αυτή την κρισιμη περίοδο, είπε πως «σε γενικές γραμμές το πολιτικό σύστημα έχει δείξει υπεύθυνη συμπεριφορά, σε ό,τι αφορά την κρίση κορωνοϊού και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Αυτή η κρίση δεν αφήνει περιθώριο για πολιτικές σκοπιμότητες. Ο σκοπός είναι ένας: να αντέξει το σύστημα υγείας και να είμαστε εδώ όλη την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top