Καρανίκας: Καμία εμπιστοσύνη σε Μητσοτάκη και ΝΔ για κορωνοϊό!

«Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε Δημόσια Υγεία στις πόλεις»

Ο Νίκος Καρανίκας

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας από τον κορωνοϊό, με μία απίστευτη ανάρτηση άσκησε ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας τονίζει, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού, με το οποίο έκανε έκκληση να μην πηγαίνουμε στα χωριά μας, «καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη - ΝΔ».

Μητσοτάκης: Να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο

«Ο Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του, μας είπε δηλαδή ότι αν πάμε στα χωριά μας και πάθουμε κάτι (Covid19), θα πεθάνουμε, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για νοσηλεία, δημόσια και αξιόπιστη. Το είπε, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν άφησε τίποτα όρθιο από την Δημόσια Υγεία όσο κυβερνούσε η ΝΔ και τώρα δεν υπάρχει δημόσια περίθαλψη», αναφέρει ο κ. Καρανίκας.

«Ευτυχώς που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε Δημόσια Υγεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα και αντιμετωπίζουμε τον ιό», πρόσθεσε.

Τσακαλώτος: Να στηρίξει η κυβέρνηση το «ευρωομόλογο του κορωνοϊού»

Αφού η τοποθέτησή του προκάλεσε αντιδράσεις, ο κ. Καρανίκας πρόσθεσε το εξής υστερόγραφο: «Υ.Γ Δεν προτρέπω, προφανώς, να πάει ο κόσμος στα χωριά του. Εξάλλου συμμετέχω πρακτικά στο #Μένουμε_σπίτι . Αναγκάζομαι σε συμπλήρωση του ποστ λόγω παρερμηνείας από διάφορα ΜΜΕ - δημοσιογράφους που αλλοιώνουν το νόημα του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top