Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά για πρώτη φορά για τον Τέρη Χρυσό

«Είναι ένα πράγμα γελοίο, το κατατάσσω σε χυδαιότητα»

«Είναι ένα πράγμα γελοίο».

Με αυτή τη φράση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά η Ντόρα Μπακογιάννη για τα δημοσιεύματα για τον Τέρη Χρυσό, μετά από σχετική ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha.

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε, «δεν είχα δώσει καν σημασία στο θέμα και κάποια στιγμή άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε φωτογραφία για να τρολάρει… τον εαυτό της

Μάλιστα, δε γνώριζε καν ότι όλο αυτό είχε ξεκινήσει από ένα αστείο του Τζίμη Πανούση και το έμαθε από την Ελεωνόρα Μελέτη.

«Είχε βγει σε μία ραδιοφωνική εκπομπή αν δεν κάνω λάθος ο Τζίμης Πανούσης και το είχε πει. Εντάξει ήταν γνωστό ότι ο Τζίμης Πανούσης είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει αστεί και πλάκες. Και κάποιοι πιστεύουν ότι αρκετές φορές ξεπερνούσε το μέτρο», είπε ο δημοσιογράφος.

«Είναι άλλο η πλάκα και άλλο αυτό. Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή ξεφτίλα», απάντησε η βουλευτής της ΝΔ.

«Μακάρι να έχουμε όλοι την “γκαντεμιά” του Μητσοτάκη»

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον εαυτό της «κλασική χαζογιαγιά» και αποκάλυψε πως τσακώνεται με την κόρη της γιατί επιμένει να κακομαθαίνει τα 7 εγγόνια της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης, που είχαν οι γονείς της, ενώ αναφέρθηκε με χιούμορ στον τον μύθο της «γκαντεμιάς», που ακολουθεί το όνομα «Μητσοτάκη».

«Μακάρι να έχουμε όλοι την "γκαντεμιά" του Μητσοτάκη που έφυγε πλήρης ημερών», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top