Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Μουτζούρης – «Δε ζητάω συγγνώμη», απαντά

«Καμία συζήτηση από ‘δω και πέρα μαζί του» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Γραφικό και επικίνδυνο, με τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός Έλληνα, χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τον Κώστα Μουτζούρη.

«Ο κ. Μουτζούρης αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Καμία συζήτηση από δω και πέρα με τον κ. Μουτζούρη.», δήλωσε ο κ. Πέτσας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την απρεπή χειρονομία και τα σχόλια του απέναντι στον πρωθυπουργό.

Αποχωρούν τα ΜΑΤ από Χίο και Λέσβο μετά τις σκηνές πολέμου που εκτυλίχθηκαν

Όπως είπε, ακόμη κι αν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ζητήσει συγγνώμη, δε θα γίνει δεκτή «γιατί θα είναι υποκριτική».

«Τι συζήτηση να κάνετε με αυτόν τον άνθρωπο;», αναρωτήθηκε ο κ. Πέτσας, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ο Μουτζούρης είπε ότι δεν θα έρθει στη σύσκεψη για το θέμα των κλειστών δομών, αλλά και η κυβέρνηση δεν θα τον καλούσε μετά από τα τελευταία γεγονότα.

«Δε ζητάω συγγνώμη» απαντά ο ίδιος

Αμετανόητος εμφανίστηκε, από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τη χειρονομία κατά του πρωθυπουργού.

«Ήταν μια ιδιωτική συνομιλία, μακριά από το πλήθος. Είμαι εντός στρατοπέδου που είχαν μπει τα ΜΑΤ και προσπαθώ να τα διαφυλάξω από τους κατοίκους. Επί 3 ώρες ήμουν εκεί για να διαφυλάξω τα ΜΑΤ και να μην υπάρχουν έκτροπα. Ήταν μια ιδιωτική συνομιλία, όλοι λέμε ιδιωτικές λέξεις. Ήμουν με ένα παντελόνι σκισμένο, με ένα μικρό τραύμα στο πόδι, έπεσε ένα καπνογόνο μπροστά μου, πρέπει να καταλαβαίνουμε σε τι κατάσταση είναι ο άλλος», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ερωτηθείς για το περιστατικό.

«Για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητώ συγγνώμη» πρόσθεσε ο κ. Μουτζούρης, προσθέτοντας πως στις ιδιωτικές μας συνομιλίες «όλοι λέμε υπερβολικές λέξεις».

Μπακογιάννη: Απίστευτα καραγκιοζιλίκια από τον Μουτζούρη

Για «απίστευτα καραγκιοζιλίκια» από πλευράς του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι ένας άνθρωπος που κάνει σόου. Όπως φώναζαν παλιά στα γήπεδα ‘’έμπαινε Γιούτσο, έμπαινε!’’ και ζει τον μύθο του», είπε μιλώντας στον Σκάι.

Τη συμπεριφορά του κ. Μουτζούρη καταδίκασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κ. Μουτζούρης έχει εκφράσει και στο παρελθόν ακραίες θέσεις και έχει λειτουργήσει με έναν απίστευτο λαϊκισμό στο θέμα του προσφυγικού.

Καυγάς στον αέρα για Κουμουτσάκο – Μουτζούρη

Έντονη συνομιλία στον «αέρα» του Open είχαν ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Κώστας Μουτζούρης. 

Αφού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αρνήθηκε εκ νέου να ζητήσει συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, είπε για τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, «δε με ενδιαφέρει τι λέει ο Κουμουτσάκος».

«Δε συνομιλώ με τον κ. Μουτζούρη αν δεν ζητήσει συγγνώμη» είπε ο κ. Κουμουτσάκος, κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του κ. Μουτζούρη.

«Δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε μετά από τον τρόπο που εκφράστηκε για τον πρωθυπουργό. Δεν μπορεί να επιβάλλει με αυτό τον τρόπο σε μία κυβέρνηση, που είναι δημοκρατικά εκλεγμένη», τόνισε.

«Επεβλήθησαν οι απόψεις μου, αποχωρούν τα ΜΑΤ. Κάνατε μεγάλη πατάτα, που φέρατε στρατό εδώ να επιβάλει», σημείωσε ο κ. Μουτζούρης.

«Δε συνομιλώ μαζί σας, κύριε», αποκρίθηκε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Ούτε εγώ συνομιλώ μαζί σας. Έτσι κι αλλιώς έχετε μπει στο περιθώριο. Αποτύχατε στο θέμα της διαχειρίσεως του μεταναστευτικού, διακοσμητικό στοιχείο είστε. Ο τελευταίος, που θα ήθελα να συνομιλώ, είστε εσείς κύριε», σχολίασε ο κ. Μουτζούρης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top