Τη Δευτέρα απαντά ο Τσίπρας στις ερωτήσεις του isyriza

Πάνω από 1.600 ερωτήσεις υποβλήθηκαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας

Aπαντήσεις θα δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα 17/2 «ζωντανά»  στις ερωτήσεις που του υπέβαλλαν μέλη του κόμματος μέσω της πλατφόρμας isyriza, στο πλαίσιο της διαδικασίας iask&watch,  ενώ μέλη της πλατφόρμας θα παρευρίσκονται  στον χώρο για να του υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιλέχθηκαν.

Όπως αναφέρουν  πηγές της Κουμουνδούρου συνολικά πάνω από 1.600 ερωτήσεις μελών της πλατφόρμας isyriza  υποβλήθηκαν στον κ. Τσίπρα μέσω του iask &watch,  από τα οποία  το 75% εκείνων που έθεσαν τις ερωτήσεις να αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας. 

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor

Όπως επισημαίνουν το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις, είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε στην επικοινωνία του κόμματος και τη στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο. Αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας αναφέρθηκαν και σε μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη θα έχουν όσοι κι όσες είναι μέλη του isyriza.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top