Πόλεμος μεταξύ εισαγγελέων: H απάντηση Τουλουπάκη στον Αθανασίου

Για «κανιβαλισμό» καταγγέλλει η Εισαγγελέας Διαφθοράς τον συνάδελφό της

Ελένη Τουλουπάκη

Απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, δίνει η Ελένη Τουλουπάκη:

Καταγγελίες κατά Παπαγγελόπουλου και από τον εισαγγελέα Αθανασίου

 «Η ανάδειξη προσωπικού ζητήματος υγείας πέραν του γεγονότος ότι προσβάλει προσωπικά δεδομένα μου και συνιστά ενδεχομένως και ποινικό αδίκημα, είναι σε επίπεδο ηθικής το λιγότερο ανάρμοστη. Επί της ουσίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχω υποχρέωση να απαντώ σε τέτοιου είδους ζητήματα, δηλώνω ότι τα έξοδα νοσηλείας μου καλύφθηκαν πλήρως από την ασφαλιστική μου εταιρεία. Επίσης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο βρέθηκα μετά από ενέργειες του αδελφού μου, γιατρού αγγειοχειρουργού, και κανένας άλλου.

Υπόθεση Novartis: Τι απαντά η Τουλουπάκη στις καταγγελίες Αγγελή

Θλίβομαι βαθύτατα που πρώην συνεργάτης μου, ο οποίος με επισκεπτόταν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου αντί να μου συμπαραστέκεται, ασχολείται με τις συνθήκες νοσηλείας μου. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην περάσει μια παρόμοια με τη δική μου περιπέτεια υγείας και εν συνέχεια να βρεθεί θύμα ενός τέτοιου κανιβαλισμού». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top