Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Μητσοτάκη: Οι συμβουλές για το jet lag

«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πρώτη από τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό και οι δύο αρχηγοί μίλησαν στον ενικό. 

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πότε επέστρεψε και τι πρόλαβε να κάνει, ενώ δεν παρέλειψε να του δώσει συμβουλές για να ξεπεράσει το jet lag. 

«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργός. 

Βγαίνοντας από τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας, είχε μια μικρή συνομιλία με τους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα όσα άκουσε από τον πρωθυπουργό. 

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζυγίζει τις καταστάσεις», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει πιθανότητες να είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε ότι «θα εξαρτηθεί από τις εσωτερικές αντιδράσεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς με τους οποίους θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός. 

Στις συναντήσεις αυτές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναδείξει τους παράγοντες της αμερικανικής ηγεσίας που στηρίζουν τις ελληνικές θέσεις. 

Θα παρουσιάσει τις βασικές συζητήσεις που έκανε για επενδύσεις αμερικανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, όσα ειπώθηκαν για τα εξοπλιστικά προγράμματα και για τον EastMed.

Στις 13:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top