Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση για φωτογραφία με ΜΑΤ και δεμένο πολίτη

Αντιδράσεις για την εικόνα από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι

Δεμένος πολίτης σε ταράτσα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή μία φωτογραφία από την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου, με αφορμή νέα καταγγελία που έγινε επώνυμα από γυναίκα ότι χτύπησαν και προσήγαγαν μέσα στο σπίτι τους τον σύζυγο και τους γιους της, επειδή ζήτησαν εισαγγελική παραγγελία από άνδρες των ΜΑΤ για να τους επιτρέψουν την είσοδο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει: «Η εικόνα πολίτη δεμένου πισθάγκωνα σε ταράτσα πολυκατοικίας και με κουκούλα στο κεφάλι, θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση σε χώρες εμπόλεμης ζώνης».

Κουκάκι: Εκκενώθηκαν τρία υπό κατάληψη κτίρια- Ένταση και προσαγωγές

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ατελείωτες αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος πολιτών και κυρίως της νεολαίας, αφού αυτοί τους επιτρέπουν να λειτουργούν “με λυμένα τα χέρια”», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία με τις δυνάμεις των ΜΑΤ σε ταράτσα στο Κουκάκι και πολίτη δεμένο οπισθάγκωνα / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Το δόγμα “νόμος και τάξη” που ξεδιπλώνουν ουδεμία σχέση έχει με την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτός ο ολισθηρός κατήφορος είναι να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός στις παλινωδίες της κυβέρνησης. Και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη. Ο ολισθηρός κατήφορος της κυβέρνησης διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top