Tσίπρας: Σας καλώ να γίνετε συνοδοιπόροι μας

Εγκαινίασε την «επιχείρηση γοητείας» του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία. 

Πρώτος σταθμός η Αχαΐα. 

Από την εκλογική του περιφέρεια και κάστρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις πρόσφατες εκλογές κατέγραψε πρωτιά αγγίζοντας το 40%, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε ένα νέο εγχείρημα για το κόμμα του με απευθείας επαφή με τους πολίτες και εγγραφή νέων μελών.  

Tσίπρας: Σας καλώ να γίνετε συνοδοιπόροι μας

«Θέλω να εγκαινιάσω μια νέα σχέση του σύριζα με τους πολίτες.....θέλω να σας καλέσω ως συνοδοιπόρους σε αυτή την πορεία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την «επιχείρηση γοητείας» του ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλατεία της Ακράτας ξεκίνησε η επιχείρηση "πάρε τον σύριζα στα χέρια σου" .

Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και εξήγησαν στον Αλέξη Τσίπρα το γιατί. 

«Εγώ την πρώτη φορά σε ψήφισα, τώρα όχι, υπάρχει και τρίτη» ανέφερε ένας κάτοικος.
    
Τσίπρας: Η ΝΔ διαψεύδει τις προεκλογικές προσδοκίες που καλλιέργησε

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε όσους συγκεντρωθήκαν στο καφενείο του χωριού, προέβλεψε ότι τα πράγματα για τη ΝΔ δεν θα είναι εύκολα πάρα το γεγονός ότι έχει μπροστά της μια καθαρή 4ετία. 

Μόλις σε 100 μέρες αρχίσαν να διαψεύδονται οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει πριν τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μετά την Αχαΐα ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει βαλίτσες για Κρήτη ενώ ανάλογες περιοδείες θα κάνουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ενώ σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να λειτουργεί και η ηλεκτρονική πλατφόρμα esyriza για εγγραφές νέων μελών. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top