Παπαγγελόπουλος για Novartis: «Δε θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!»

Καταγγελίες για πιέσεις επίσπευσης του πορίσματος

Συγκρουσιακό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει της συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis. Ο πρώην υπουργός σήκωσε το γάντι και προειδοποιεί πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την σκευωρία εναντίον του.  

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Real News», απαντάει στα όσα κατέθεσαν εναντίον του οι δυο δικαστικοί Ράικου και Αγγελής και τους κατηγορεί για παράνομες πράξεις και σκευωρία εναντίον του. «Πολύ σύντομα  θα αποδειχθούν οι παράνομες ενέργειές τους και τα πραγματικά κίνητρα τους και δε θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους» δηλώνει.  

Παπαγγελόπουλος: Κορυφώθηκε η πολιτική μου στοχοποίηση

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ

Καταγγελίες για πιέσεις επίσπευσης του πορίσματος

Σε δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει έγγραφο από τον Δεκέμβριο του 2018, της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με το οποίο η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη απαίτησε από το Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου να προχωρήσει σε άμεση υποβολή πορίσματος. Ο έλεγχος αφορούσε 27.000 ψηφιακά αρχεία της Novartis σε προθεσμία 15 ημερών. 

Ντ. Μπακογιάννη «Δεν άλλαξε στάση η Κυβέρνηση»

Την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθαρίζει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης: «Από εκεί και πέρα υπάρχει μια δικαστική έρευνα, η οποία θα τρέξει για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αν από αυτήν προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο, το οποίο αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό, εδώ είμαστε για να το ερευνήσουμε».  

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top