Πυρηνικά όπλα ονειρεύεται ο Ερντογάν!

Ξεκινά η κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου κοντά στο το Αιγαίο

Ο πυρηνικός εφιάλτης του Ακκούγιου ζωντανεύει για τα καλά καθώς πέφτουν τα πρώτα μπετά. Οι ειδικοί προειδοποιούν πώς ο Ρετζέπ Tαγίπ Ερντογάν στοχεύει στην κατασκευή πυρηνικών όπλων, υποθηκεύοντας το μέλλον της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.  

Οι Ρώσοι ξεκινούν την κατασκευή των εγκαταστάσεων του δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα.

ΤΟΥΡΚΙΑ:ΤΟ ¨ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ¨ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. 

Πρόκειται για το Τσέρνομπιλ της διπλανής πόρτας. Απέχει από τα παράλια του Καστελόριζου όσο η Αθήνα από την Λάρισα, δηλαδή 350 χλμ.

Σε περίπτωση ενός ατυχήματος, το ραδιενεργό νέφος θα πνίξει τα νησιά του Αιγαίου όπως και την ηπειρωτική χώρα.  Τυχόν  διαρροή θα μολύνει το ελληνικό γαλάζιο για πολλά χρόνια .

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Ταγίπ Ερντογάν φιλοδοξεί η  χώρα του γίνει η επόμενη πυρηνική δύναμη στον πλανήτη.

Όπως δηλώνει στο Star ο  Θεόδωρος Λιόλιος, καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στη Σχολή Ευελπίδων και  διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Όπλων, «αν η Τουρκία κατασκευάσει πυρηνικά όπλα και η Ελλάδα πρέπει να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα ώστε η καταστροφή να είναι αμοιβαία και έτσι να υπάρξει μία ειρήνη ψυχρού πολέμου».

Η τουρκική πυρηνική βόμβα στην Ανατολική Μεσόγειο των 22 δις ευρώ, θα είναι έτοιμη έως το 2023. Για την ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν , παίζει το χαρτί του μεταναστευτικού.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: 3 ΕΚΑΤ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

«Μέχρι και τρία εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη σχεδιαζόμενη "ασφαλή ζώνη" στη βόρεια Συρία, εφόσον αυτή επεκταθεί από τα σύνορα της Τουρκίας μέχρι το Ντέιρ αλ Ζορ και τη Ράκα» διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος.  

Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ: ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖ. ΠΑΪΑΤ

Όλες τις τουρκικές προκλήσεις συζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον  Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη του υπουργου  Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Ποπμπέο στην Αθήνα 4-6 Οκτωβρίου.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top