Έρχονται προσλήψεις στο Δημόσιο το 2020

Σχεδιάζονται διορισμοί σε ειδική Αγωγή, Υγεία και Αστυνομία

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να είχε κατηγορηθεί προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει απολύσεις στο Δημόσιο, εάν γινόταν κυβέρνηση, ωστόσο όχι μόνο δε θα διώξει κόσμο, οπως ανακοίνωσε, αλλά θα κάνει και προσλήψεις. 

«Γίνεται καταγραφή των αναγκών από το σύνολο του δημοσίου τομέα και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και όλο το κυβερνητικό επιτελείο, προσμετρώντας τις δημοσιονομικές δυνατότητες, θα προχωρήσουν σε σχεδιασμό για όλη την τετραετία. Αυτό που έχει σημασία να ξέρουν οι νέοι άνθρωποι είναι ότι εμείς θα κάνουμε προγραμματισμό για τις προσλήψεις και των εκτάκτων», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στον Σκάι.

Θεοδωρικάκος: Καμία απόλυση στο Δημόσιο

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «στον επόμενο χρόνο προφανώς θα υπάρχουν προσλήψεις. Μπαίνουμε σε σχεδιασμό και θα γίνονται ανακοινώσεις, ώστε να μην αιφνιδιάζεται κανείς». Οι προσλήψεις αυτές θα είναι πέραν των προγραμματισμένων σε Ειδική Αγωγή, Υγεία και Αστυνομία.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στις 1.500 προσλήψεις ειδικών φρουρών, που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση.

Προσλήψεις 1.500 ειδικών φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ – Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη

Όπως είπε, πιθανότατα ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα έχει ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top