ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τα ηλεκτρονικά βιβλία των επαγγελματιών

«Παρουσίασε έργο που κάναμε εμείς»

Λογιστικά

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τον θεσμό των ηλεκτρονικών βιβλίων στους επαγγελματίες, που παρουσίασε χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σταϊκούρας μίλησε για υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση, τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων, η ηλεκτρονικοποίηση δηλώσεων και ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

«Big Brother» στα λογιστήρια με ηλεκτρονικά βιβλία

«Χθες με μεγάλη χαρά είδαμε την παρουσίαση της ηλεκτρονικής εφαρμογής για τα ηλεκτρονικά βιβλία. Μία παρουσίαση που είχε γίνει ξανά τον περασμένο Μάη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της  η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για έργο και διεργασίες που είχε γίνει από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), 

«Υπάρχει μία τάση οικειοποίησης από τη ΝΔ, σε μία σειρά από θέματα που είχε δρομολογήσει η δική μας Κυβέρνηση. Ζούμε τις δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο, κάθε μέρα και ένα νέο project ξεκινά. Η ΝΔ προσπαθεί να δείξει ότι παράγει έργο, θεμιτό είναι αυτό. Τελικά, μάλλον όμως, η κατάσταση της χώρας δεν ήταν στο χείλος της καταστροφής. Χαιρόμαστε, έστω και τώρα που η ΝΔ αναθεωρεί τις απόψεις της» σχολιάζει η κ. Παπανάτσιου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top