Αιφνιδιαστικές επισκέψεις υπουργών σε υπηρεσίες

Λέσβος: Αυτοψία Χρυσοχοΐδη στη Μόρια

Φουλάρουν τις μηχανές οι νέοι υπουργοί, από τα πρώτα 24ωρα που ανέλαβαν. Μάλιστα κάνουν και αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε υπηρεσίες που εποπτεύουν, για να αποκτήσουν οι ίδιοι προσωπική αντίληψη για τα προβλήματα. 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

ΑΥΤΟΨΙΑ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

Στη Λέσβο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενία προσφύγων, στη Μόρια.

Ο διοικητής ενημέρωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίθησης προσφύγων, όπως και για το γεγονός ότι εκεί φιλοξενούνται 6.028 άνθρωποι σήμερα.

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Καρά Τεπέ. Εκεί μάλιστα, ρωτήθηκε από τον διοικητή τι προβλέπεται να κάνει η κυβέρνηση για τον συγκεκριμένο χώρο, καθώς υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι θα κλείσει. «Θα δούμε», ήταν η απάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Κικίλιας έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο «Λαϊκό» νοσοκομείο

ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ Ο Γ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ 

Ανάλογη έφοδο έκανε στο hot spot της Σάμου και ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος νωρίτερα μέσω βιντεοκλήσης ευχήθηκε σε ζευγάρι νεονύμφων Κούρδων στη δομή του Καρα Τεπέ στη Μυτιλήνη. 

ΕΦΟΔΟΣ Ν.ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ

Πήρε μια, πήρε δυο, αλλά απάντηση από τον τετραψήφιο αριθμό 1555, του ΕΦΚΑ δεν πήρε. Ο  υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων  χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε έφοδο στα γραφεία του οργανισμού και  είδε τους υπολογιστές να δουλεύουν με WINDOWS του 95

Θ.ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα των 51 υπουργών δεν είναι ευέλικτο έδωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Eγώ συμφωνώ με τους πολλούς υφυπουργούς, πάντα συμφωνούσα γιατί έχουμε ένα κράτος που τα πάντα φτάνουν προς τα πάνω. Αν λοιπόν φτάσουν όλα αυτά στον υπουργό θα στιγκάρει το σύστημα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top