Αρνήθηκε να παραλάβει τα θωρακισμένα πρωθυπουργικά οχήματα ο Μητσοτάκης

Θα κινείται με το αυτοκίνητο που είχε – Έδιωξε τις κλούβες από το Μαξίμου

Η στιγμή της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μαξίμου με το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο, αφού έχει παραδώσει τη σκυτάλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Να «διώξει» τις κλούβες των ΜΑΤ, που έκλειναν την οδό Ηρώδου Αττικού προς το Μέγαρο Μαξίμου, αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να ανοίξει η Ηρώδου Αττικού κανονικά για την κυκλοφορία των οχημάτων και να μην ξανακλειστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ.

Τσίπρας: Κερνάω καφέ στην Κυψέλη – Μητσοτάκης: Δε με αφήνουν τα ΜΑΤ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ουκ ολίγες φορές ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα αυστηρά μέτρα αστυνομικής φύλαξης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αρνήθηκε να παραλάβει τα θωρακισμένα πρωθυπουργικά οχήματα

Ο νέος πρωθυπουργός προχώρησε και σε μία συμβολική κίνηση, για να δείξει στην πράξη την πρόθεσή του να γίνει μεγάλο νοικοκύρεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW και θα κινείται με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα τζιπ μάρκας BMW.

Στο πλαίσιο της περικοπής των κρατικών δαπανών, ο νέος πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι θα χρησιμοποιεί τα κυβερνητικά αεροσκάφη μόνο για έκτακτες περιπτώσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top