Τσίπρας: Κερνάω καφέ στην Κυψέλη – Μητσοτάκης: Δε με αφήνουν τα ΜΑΤ!

Απίστευτες ατάκες στη Βουλή

Κέφια είχαν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Ώρα του Πρωθυπουργού».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Κυψέλη, καλώντας τον την επόμενη φορά να του… χτυπήσει το κουδούνι!

Ο Μητσοτάκης «επέπληξε» τον Τσίπρα γιατί άργησε- Τι απάντησε ο πρωθυπουργός

«Την άλλη φορά που θα αποδράσετε από τη συζήτηση για την οικονομία, πείτε από τους οικονομολόγους να μη σας βάζουν να κάνετε δηλώσεις 200 μέτρα από το σπίτι μου, λέγοντάς μου να έρθω στη γειτονιά μου να σας απαντήσω και να δω την πραγματικότητα!» είπε ο πρωθυπουργός.

Γυναίκα από την Κυψέλη στον Μητσοτάκη: «Τι γκόμενος είσαι»!

«Εν πάσει περιπτώσει, εάν έρχεστε από τη γειτονιά, χτυπήστε και το κουδούνι να πιούμε κανένα καφέ, να σας κεράσω», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας γελώντας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον πρωθυπουργό με… σπόντα για την αστυνομική φύλαξη: «Φοβάμαι ότι και να ήθελα να φτάσω στο σπίτι σας θα είχα κάποιες δυσκολίες λόγω των κλουβών με τα ΜΑΤ, που το φυλάνε! Όπως και στο Μαξίμου, φαντάζομαι»!

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε εκ νέους το θέμα, στην τριτολογία του: «Σας καλώ ειλικρινά να έρθετε για καφέ. Εγώ δεν έχω ούτε μία κλούβα των ΜΑΤ, ούτε έξω από το σπίτι μου, ούτε έξω από το γραφείο μου. Δεν ξέρω αν εσείς έχετε. Εσείς που είχατε γεμίσει με κάγκελα την πλατεία Συντάγματος και δε μπορούσε να περάσει κανένας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top