Κουλιζάκος: Η Λακωνία στο προσκήνιο και στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τους ετεροδημότες

Γιάννης Κουλιζάκος και Βαγγέλης Μαρινάκης
O υποψήφιος της ΝΔ στη Λακωνία Γιάννης Κουλιζάκος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη  

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τους ετεροδημότες της Λακωνίας  που διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ  και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Κουλιζάκος. 

Σε έναν υπέροχο χώρο  στην Καστέλα  οι  Λάκωνες που ζουν στον Πειραιά και στην Αθήνα έδωσαν μαζικό παρών, με τους Μανιάτες να κάθονται στα πρώτα τραπέζια.

Ο Γ. Κουλιζάκος στην εκδήλωση για τους Λάκωνες ετρροδημότες στην Καστέλα

Ο κ. Κουλιζάκος ξεκαθάρισε ότι η Λακωνία «πρέπει επιτέλους να βρεθεί στο προσκήνιο» και δεσμεύτηκε να σταθεί  στην πρώτη γραμμή του αγώνα, διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο και τους ανθρώπους του  από μια κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η Λακωνία είναι γαλάζιο κάστρο» είπε ο κ. Κουλιζάκος  αλλά ξεκαθάρισε ότι «δεν ειναι δεδομένη» και «οι Λάκωνες απαιτούν και ψηφίζουν  για τον τόπο τους χωρίς «εκπτώσεις».

 

Κατάμεστος ο χώρος της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Λακωνία Γ. Κουλιζάκος 

Εστίασε στα προβλήματα της ανεργίας και της αγροτικής παραγωγής, στο σύστημα Υγείας και το οδικό δίκτυο  και τόνισε την ανάγκη να σχεδιαστούν άμεσα και να υλοποιηθούν το ταχύτερο, λύσεις αποτελεσματικές και μακράς πνοής.

Στην εκδήλωση  έδωσε το παρών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ,και  οι υποψήφιοι βουλευτές Α' Πειραιά, Νόνη Δούνια, Γιάννης Μελάς και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Πειραιά και γνωστός καρδιολόγος, Μιχάλης Λιβανός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top