Γεννηματά: «Την Εθνική συνεννόηση την εννοούμε στην πράξη»

Oι πολιτικοί αρχηγοί κορυφώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα

Την ώρα που έχουν μείνει λιγότερο από δυο εβδομάδες για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί κορυφώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Το Πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για την οικονομική και κοινωνική πολιτική παρουσιάζει την Τρίτη η Φώφη Γεννηματά. Τη Δευτέρα μιλώντας στον Alpha άνοιξε τα χαρτιά της για την επόμενη μέρα των εκλογών.

«Εμείς την εθνική συνεννόηση την εννοούμε στην πράξη.  Να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, να ολοκληρωθεί η Συνταγματική Αναθεώρηση να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μας την αλλαγή των όρων της συμφωνίας Τσίπρα και να μην πάει η χώρα στα βράχια» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Κουτσούμπας: Η πορεία της νέας κυβέρνησης είναι προδιαγεγραμμένη 

Να καταδικάσουν με τη ψήφο τους τις πολιτικές των δυο μεγάλων κομμάτων  ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε εργαζόμενους στις βιομηχανίες και τις μεταφορές.

 «Η πορεία της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 7 Ιούλη, είναι προδιαγεγραμμένη, αφού δεσμεύεται από τις υποχρεώσεις για σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει ακόμα πιο μεγάλα «ματωμένα» πλεονάσματα, μεγαλύτερη ελαστικοποίηση της εργασίας, δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα…» ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΚΕ. 

Σκληρή κριτική από τον Βασίλη Λεβέντη στην κυβέρνηση

 «Για τον Τσίπρα είπα ότι είναι πολιτικός χωρίς έμπνευση όταν λέει ότι έκανε ότι περνάει από το χέρι του και όλοι ξέρουμε ότι δεν έκανε τίποτα, ό άνθρωπος  είναι εκτός πραγματικότητας . Όταν λες ότι έκανες ότι περνάει από το χέρι σου αυτό σημαίνει κάτι , αυτός κατέστρεψε τη μεσαία τάξη» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από Χρυσή Αυγή 

Για  βρώμικο πόλεμο κατά του κόμματος του έκανε λόγο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top