Τσίπρας Vs Μητσοτάκης: Ποια «διλήμματα» θέτουν στον δρόμο προς τις κάλπες

Αυτοδυναμία ζητά ο Κυριάκος, ανατροπή θέλει ο Αλέξης

Αυτοδυναμία ή περιπέτεια με απλή αναλογική ήταν το δίλημμα που έθεσε με την συνέντευξη του στο Star ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Star: Ο Πικραμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας

Στον αντίποδα ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε ως στόχο την ανατροπή της ήττας των ευρωεκλογών. 

Νέα δημοσκόπηση πάντως, της Opinion Poll για το  Πρώτο Θέμα,  δείχνει να ανοίγει η ψαλίδα. 

Νέα δημοσκόπηση: Στο 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ STAR:  ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ή  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
 

«Προφανώς ισχυρή εντολή σημαίνει, μην κοροϊδευόμαστε, σημαίνει αυτοδυναμία , γιατί μόνο έτσι είμαστε σίγουροι την επόμενη μέρα ότι δεν οδηγούμαστε σε περιπέτειες, αν  για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση … Με την απλή αναλογική οδηγούμαστε  σε ακυβερνησία και φέρνουμε τον κ. Τσίπρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» τόνισε πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στη Μ. Ζαχαρέα. 
 

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΑΝ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Μιλώντας στο SPORT24 ο πρωθυπουργός περιέγραψε με αθλητικούς όρους τη μάχη των εθνικών εκλογών:  «Χάσαμε στην ευρολίγκα και πάμε τώρα τελικό του πρωταθλήματος… αλλιώς θα έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας με μείον εννιά». 

Στην ερώτηση αν αυτό  σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αουτσάιντερ, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Ναι,  το δεχόμαστε αυτό γιατι δημιουργείται μια ψυχολογία όταν χάνεις στην Ευρώπη και αντιμετωπίζει μετά ξανά την ίδια ομάδα μέσα». 

ΝΔ  - ΣΥΡΙΖΑ:  Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΤ

Στη μάχη των προεκλογικών σποτ η Νέα Δημοκρατία ποντάρει στο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτακη για δουλειές και ανάπτυξη με ασφάλεια.
«Ισχυρή ανάπτυξη για να γυρίσουν τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν, να ελευθερωθεί η Ελλάδα από βάρη του χθες, αυτό είναι το σχέδιο, ισχυρή ανάπτυξη αυτοδύναμη Ελλάδα» αναφέρεται στο spot της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του βάζει στο στόχαστρο τη Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας στο παρελθόν, με το κείμενο του spot να αναφέρει: 

«Μη θυμάσαι! Ξέχνα ποιοι μας χρεοκόπησαν, μη θυμάσαι τη ΝΔ  ούτε και το ΔΝΤ.  Ανάπτυξη έταζαν σε όλους και για όλους. Έλα μωρέ, περασμένα ξεχασμένα, τότε λέγανε ανάπτυξη για όλους αλλά προέκυψαν μνημόνια και τέτοια». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top