Γεροβασίλη: Αν βρείτε πρόσληψη στο Δημόσιο χωρίς ΑΣΕΠ, να μου τη φέρετε

Για fake news από τη ΝΔ μιλά η υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Η Όλγα Γεροβασίλη

«Ως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης που υπήρξα για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, όποιος μου βρει έναν άνθρωπο στο Δημόσιο που μπήκε χωρίς ΑΣΕΠ να μου τον φέρει. Με ονοματεπώνυμο», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «όργιο» ρουσφετιών και διορισμών από την κυβέρνηση, λίγο πριν τις εκλογές.

«Η ΝΔ προσπάθησε είτε με fake news, ή με μισές αλήθειες, να θίξει το ηθικό πλεονέκτημα. Πρόκειται για ένα αφήγημα που στήνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να θίξει το ηθικό πλεονέκτημα . Η ηθική δεν γίνεται με ηθικολογία, γίνεται και αποδεικνύεται στην πράξη», είπε η κυρία Γεροβασίλη, κατά την περιοδεία της στην Κέρκυρα.

Ρουσφέτια στη Βουλή: Κάνει θραύση το «διόρισέ με μαμά» στα social media

Ρουσφέτια στη Βουλή: Παραιτήθηκαν μετά τον σάλο δύο από τους συγγενείς

Η υπουργός υπογράμμισε πως το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι «ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα» και το «εάν θα πάμε μπροστά την κοινωνία ή θα γυρίσουμε πίσω σε ένα νεοφιλελεύθερο σχέδιο».

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Κατσάδα» από Τσίπρα στα στελέχη για τα ρουσφέτια

«Όργιο» ρουσφετιών και από Κουβέλη στο Λιμενικό καταγγέλλει η ΝΔ

Συνεχίζοντας, είπε πως η Αθήνα είναι από «τις πιο ασφαλείς πρωτεύουσες του κόσμου» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «με βάση την ιδεολογία του, ασφάλεια σημαίνει νόμος και τάξη, σημαίνει αυταρχικό κράτος, σημαίνει αστυνομοκρατούμενο κράτος».

«Έχουμε σχεδιάσει και την επόμενη τετραετία. Οι εκλογές αυτές, για να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν, για να είναι το διακύβευμα όπως πρέπει να είναι, θα πρέπει τα δύο προγράμματα, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, να αναμετρηθούν», είπε η κυρία Γεροβασίλη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top