Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον Τσίπρα για το δώρο στη γιορτή μου

«Δεσμεύομαι ότι όσα λέω θα γίνουν πράξη την επόμενη μέρα»

Να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για το… δώρο που του κάνει για τη γιορτή του, που είναι στις 7 Ιουλίου, θέλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κω, στην οποία ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στα Δωδεκάνησα.

«Ο κύριος Τσίπρας θα προκηρύξει εκλογές αύριο και μου κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Προκηρύσσει τις εκλογές την ημέρα της ονομαστικής μου γιορτής. Σας ζητώ λοιπόν, να πείτε χρόνια πολλά στη φωτεινή Ελλάδα που έρχεται κι όλοι μαζί θα την κάνουμε πράξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στον Παυλόπουλο το απόγευμα ο Τσίπρας - Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές

«Μετά τα ψέματα, τους φόρους, την εξαπάτηση την οποία βιώσαμε, δε θα ήθελα να ξαναβιώσετε την εμπειρία ενός πρωθυπουργού, ο οποίος θα έρθει στην εξουσία λέγοντάς σας πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν. Γι' αυτό και δεσμεύομαι ότι αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξη την επόμενη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε σαφές μήνυμα ότι θα άρει τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες «να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν πολλές και καλές νέες θέσεις εργασίας».

Μητσοτάκης από Καστελόριζο: «Σύντομα η χώρα μας γυρίζει σελίδα»

Παράλληλα, μίλησε για ακόμη μία φορά για σχέδιο μείωσης φόρων, προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο προσφυγικό-μεταναστευτικό τονίζοντας πως έχει μιλήσει επανειλημμένως για την ανάγκη να επιταχύνουμε τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου: «Δε γίνεται να έρχονται από απέναντι στην Κω, στα υπόλοιπα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, να κάνουν μια αίτηση ασύλου και αυτή να μην οριστικοποιείται ποτέ. Θα απλοποιήσουμε τη διαδικασία. Όποιος δικαιούται άσυλο θα προστατεύεται, όποιος δεν δικαιούται θα επιστρέφει στην Τουρκία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top