Ψηφοδέλτια: Ποιοι βγαίνουν και ποιοι μπαίνουν

Αντίστροφη μέτρηση για τις τελικές ανακοινώσεις των κομμάτων

Μεγάλα ονόματα μπαίνουν και άλλα βγαίνουν από τα ψηφοδέλτια,  λίγο πριν τις τελικές ανακοινώσεις των κομμάτων. 

Διαφορά 7,7% μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου
 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου εξελέγη το 2015 στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δεν μπήκε στην βάσανο του σταυρού προτίμησης.  

Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη, δε θα είμαι υποψήφια στις εκλογές»
 

Θα δοκιμαζόταν σε αυτές τις εκλογές στην Α'  Αθηνών. Αναγκάστηκε όμως να αποχωρήσει από την πολιτική μετά το σάλο που προκάλεσε η απόσπαση και η μετάταξη της κόρης της.

«Θέλω να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση τους φίλους και τους συντρόφους που τους στεναχώρησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ να κάνω: να μη συμμετάσχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» δήλωσε στον ANT1. 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ:  ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει και η Ρένα Δούρου λόγω της νομοθεσίας που δεν επιτρέπει σε περιφερειάρχες να κατέβουν βουλευτές, ακόμη και αν παραιτηθούν.

Στη Β΄ Αθηνών εξετάζεται να κατέβουν υποψήφιοι  ο Γιάννης Μουζάλας και η Ραλία Χρηστίδου που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στην Ευρωβουλή.

Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ: ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 

Στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μηυτσοτάκης ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται πολύ σοβαρά η επιστροφή της  πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους Μαριέττας Γιαννάκου .
Στην Λακωνία θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά Γιάννης Κουλιζάκος, ενώ στον Νότιο τομέα θα δοκιμαστούν δυο πρωταθλητές Ευρώπης, ο Τάκης Φύσσας και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΧΩΡΩ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΈΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Μαυρωτάς αποχαιρέτησαν σήμερα τη Βουλή αφού το Ποτάμι δεν θα κατέβει στις εκλογές.
«Αποχαιρετώ  τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά υπερήφανος για την πορεία του Ποταμιού  και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε θα ανθίσει καρπούς ξανά» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού.   

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

H γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα που δήλωσε ότι δέχτηκε πρόταση από το κίνημα Αλλαγής. Ωστόσο απο το στρατόπεδο του Κινήματος Αλλαγής δεν το επιβεβαιώνουν.

«Θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε ένα κόμμα που έκανε τόσο μεγάλο αγώνα και τόσο μεγάλο έργο για την χώρα. Και δεύτερον θα ήθελα να συμπράξω με μια γυναίκα που δίνει τον αγώνα της και σαν γυναίκα και σαν πολιτικός» δήλωσε η ίδια στο Star. 

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ: YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Με την ελληνική λύση θα είναι υποψήφιος ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Κατσανέβας.

Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο γαμπρός του Παπανδρέου, Κατσανέβας
 

ΜΕΡΑ 25: ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΚΑΙ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Εντυπωσιακά ονόματα περιλαμβάνει και το ψηφοδέλτιο του Μέρα 25 του Γιάννη Βαρουφάκη.

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Βαρουφάκη – Γνωστά ονόματα ανάμεσά τους
 

Η Νέα Βενετσιάνου και οι Ψαραντώνης θα είναι υποψήφιοι στο Επικρατείας του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜΕΡΑ25 και στην Α’  Αθηνών ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top