Σε δράση για το περιβάλλον στον Υμηττό ο Μητσοτάκης!

Δεσμεύθηκε για την ανασυγκρότηση της Πολιτικής Προστασίας

Σε περιβαλλοντική δράση στον Υμηττό συμμετείχε χθες βράδυ  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε για την ανασυγκρότηση της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε γάντια πήρε μια σακούλα στο χέρι κι άρχισε να μαζεύει σκουπίδια στον Υμηττό. Ο πρόεδρος της ΝΔ πότισε τα μικρά δεντράκια και μίλησε με μικρούς εθελοντές.

O Κυριάκος Μητσοτάκης μαζεύοντας σκουπίδια στον Υμηττό

«Μαγική» υποδοχή στον Μητσοτάκη στο Κερατσίνι με… ταχυδακτυλουργικά

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο Κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με παιδιά, τα οποία ρώτησε:  «Ποιος θα μου πει τι μάθατε σήμερα εκτός από το να πηγαίνουμε τα πλαστικά μπουκάλια στην ανακύκλωση;» για να απαντήσει ένα κοριτσάκι:   «Ότι το δάσος δεν ανήκει σε μας αλλά στις επόμενες γενιές.

Μιλώντας επίσης με τους εθελοντές δεσμεύθηκε για την προώθηση έξυπνης ανάπτυξης πράσινες επενδύσεις, σεβασμό του περιβάλλοντος και ανασυγκρότηση της πολιτικής προστασίας αμέσως μετά τις εκλογές.  

«Να αρχίσουμε και  από τον Οκτώβριο να μπορούμε να δουλέψουμε για να έχουμε μια καλή  αντιπυρική προστασία και για το 2020» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.  «Η αναδιάρθρωση λοιπόν της Πολιτικής Προστασίας, η αντιμετώπιση αυτού του χάους των αρμοδιοτήτων που δεν επιτρέπουν σήμερα σε κανέναν  πάρει μια απόφαση, αυτά είναι ζητήματα που τα έχουμε σχεδιάσει και σύντομα θα κληθούμε να τα εφαρμόσουμε» πρόσθεσε. 

Το πρωί  στο Συνέδριο του Συνδέσμου τουριστικών επιχειρήσεων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις αλλά δεσμεύθηκε ότι οι πολίτες δεν θα επιβαρυνθούν με νέα μέτρα.

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση και αυτοδύναμη Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top