Γεννηματά: Η επιλογή μου για τον Βενιζέλο ήταν πολιτική

Τι είπε στα όργανα του κόμματος η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά συνάντησε σήμερα τα κορυφαία στελέχη της μετά την ρήξη με τον Βαγγέλη Βενιζέλο από τους οποίους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι σαν γροθιά. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε χθες σκληρά στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος πέρασε στην αντεπίθεση. «Έγινε μία επιλογή εν ψυχρώ αυτοχειριασμού της παράταξης και λυπάμαι πάρα πολύ», δήλωσε στον Σκάι. 

Βενιζέλος: Αυτόχειρας η Γεννηματά με την κίνησή της

Επέμεινε στη συνέντευξή του πως υπάρχει σχέδιο πίσω από τον αποκλεισμό του:  Η ΝΔ να βγει αυτοδύναμη και το ΚΙΝΑΛ να μην διχαστεί για το αν θα συνεργαστεί. 

Η Φώφη Γεννηματά συγκάλεσε σήμερα τα κορυφαία της όργανα. Πίσω από τις κλειστές πόρτες εξήγησε την επιλογή της. "Η στρατηγική μας ειναι να έρθουν κοντά μας οι προοδευτικοί πολίτες και να μας στηρίξουν. Οι επιλογές του ψηφοδελτίου δεν ειναι προσωπικές. Η επιλογή ειναι πολιτικη. Ποτέ δεν ήταν επιλογή μου η ρήξη. Επεδίωξα με νύχια και με δόντια τη ενότητα του χώρου γιατι ποτε δεν ήταν αυτονόητη"

ΣΤΑ «ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ» Ο Λ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Η Φώφη Γεννηματά θέλει να τελειώσει με την εσωστρέφεια και να γυρίσει σελίδα. Ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος ωστόσο στηρίζει δημόσια τον Βαγγέλη Βενιζέλο και θέτει θέμα ηγεσίας, εάν το κόμμα ρίξει τα ποσοστά του

«Το θεωρώ αυτονόητο ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας. Αυτό πιστεύω ότι λέει η λογική δεν περίμενα να πάμε σε τέτοιες λογικές. Πιστεύω ότι ήταν μία λάθος κίνηση» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

Τα στελέχη είναι αμήχανα. Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Εύη Χριστοφυλοπούλου και Βασίλης Κεγκέρογλου προκρίνουν την ενότητα έως τις κάλπες. 

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: "ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"

«Να σας παρακαλέσω χωρίς να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά της πόλωσης να αναδείξουμε τα αδιέξοδα στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Να είμαστε εδώ σαν μία γροθιά, ώστε να μην απογοητεύσουμε  τους ανθρώπους του προοδευτικού χώρου» κάλεσε από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top