Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους 8 ευρωβουλευτές της ΝΔ

ΝΔ: Οι μη προνομιούχες περιοχές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη

Τους οκτώ ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τους συνεχάρη και υπογράμμισε ότι η «γαλάζια» ευρωομάδα θα έχει αυξημένη ευθύνη λόγω της επικείμενης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

«Είναι άλλο να είμαστε μια κοινοβουλευτική ευρωομάδα κυβερνώντος κόμματος και άλλο μια ομάδα, η οποία είναι στην αντιπολίτευση. Αυτό αυξάνει τις ευθύνες μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε στους «γαλάζιους» ευρωβουλευτές την ανάγκη να εργαστούν σκληρά για να προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ευρώπη / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να εργαστούν σκληρά για να προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ευρώπη αλλά και να ενισχύσουν τη μάχη του  Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ιδίως απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού.

ΝΔ: Οι μη προνομιούχες περιοχές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ

Για ψήφο εμπιστοσύνης των -λεγόμενων- μη προνομιούχων περιοχών στην ΝΔ, και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κοινωνική του πολιτική, κάνουν λόγο από την Πειραιώς, «διαβάζοντας» τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Στη ΝΔ επισημαίνουν ιδιαίτερα τα αποτελέσματα στους Δήμους της Αττικής, τονίζοντας πως η επικράτηση της ΝΔ λαμβάνει και ιστορικό εκλογικό χαρακτήρα καθώς στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές ανατράπηκαν εκλογικοί συσχετισμοί δεκαετιών σε σειρά δήμων της Δυτικής Αττικής, του Πειραιά και της Δυτικής Αθήνας που όχι μόνον θεωρούνταν προπύργια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμη και του ΚΚΕ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top