Αποσύρεται από την πολιτική ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Μετά το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Την αποχώρηση του από την ηγεσία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), αλλά και πιθανότατα από την πολιτική, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο 72χρονος πολιτικός ανέλαβε την ευθύνη για το χαμηλό ποσοστό του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές και δρομολόγησε τις εξελίξεις για νέα ηγεσία στο κόμμα, με την οποία ο ΛΑΟΣ θα συμμετέχει στις πρόωρες εθνικές εκλογές.

Βαριά ήττα για ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες διαφορά – Εκλογές στις 30 Ιουνίου

«Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών», έγραψε στο facebook ο κ. Καρατζαφέρης.

Στις ευρωεκλογές του 2014 ο ΛΑΟΣ είχε λάβει ποσοστό 2,69% και δεν είχε εκλέξει ευρωβουλευτή, ενώ στις ευρωεκλογές του 2009 είχε λάβει 7.15% και είχε εκλέξει 2 ευρωβουλευτές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top