Γεννηματά: Την Κυριακή στείλτε μήνυμα αλλαγής

Καμμένος: Ψηφίζουμε να ακουστεί η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη

Τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έστρεψε η Φώφη Γεννηματά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, στην πλατεία Κοτζιά, το βράδυ της Τετάρτης.

«Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη, λέει "ναι" στον Βέμπερ, στη διαρκή λιτότητα που τρέφει  την ακροδεξιά και τον εθνικισμό. Όποιος ψηφίζει Τσίπρα, παραδίδει τις προσδοκίες του για το αύριο  και το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που στάθηκε σκληρά απέναντι στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της κρίσης» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στο ΚΙΝΑΛ «τη δύναμη να κάνουμε την ανατροπή στις εθνικές εκλογές που ακολουθούν».

Κουτσούμπας: Προχωράμε για μια μεγάλη νίκη του λαού

«Η ελπίδα και η προοπτική έχει όνομα και γράφεται με μεγάλα γράμματα: ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, “Λαϊκή Συσπείρωση” στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές» τόνισε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα το βράδυ της Τετάρτης.

O Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία

«Προχωράμε για μία μεγάλη νίκη του λαού» είπε στην ομιλία του ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «κακοπαιγμένη παράσταση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αντιλαϊκό σενάριο» και πρόσθεσε ότι «αυτό το έργο πρέπει να κατέβει μια ώρα αρχύτερα, και στη θέση των σημερινών άθλιων πρωταγωνιστών, να ανέβει ο λαός μας, και το σενάριο να είναι οι πραγματικές ανάγκες του».

Καμμένος: Ψηφίζουμε να ακουστεί η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη

«Το σύνθημά μας είναι “Πρώτα η Ελλάδα”» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Ο Πάνος Καμμένος σε ομιλία του

«Αλλάξαμε την Ελλάδα με έργα, το ίδιο θα κάνουμε και στην Ευρώπη» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητω Ελλήνων Πάνος Καμμένος / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Αλλάξαμε την Ελλάδα με έργα, το ίδιο θα κάνουμε και στην Ευρώπη. Δεν εκλέγουμε κυβέρνηση, αλλά ψηφίζουμε για να ακουστεί η φωνή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος είπε πως οι ΑΝΕΛ δέχθηκε διαχρονικά πιέσεις, για να προσθέσεις πως «κάποιοι  δεν άντεξαν. Τους συγχωρώ. Εκείνους που δεν συγχωρώ είναι όσοι εξαγοράστηκαν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top