Γεωργούλης στο Star: Γιατί θέλω να μπω στην Eυρωβουλή

H φιλοδοξία να κάνει την Ελλάδα Χόλιγουντ και ο... συμφοιτητής Τσίπρας

Ρόλο ευρωβουλευτή για να κάνει την Ελλάδα… Χόλιγουντ θέλει να αναλάβει ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ,  μίλησε αποκλειστικά στην Άννα Σταματιάδου και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα σχέδιά του, μια ανάσα πριν τις εκλογές. 

Αλέξης Γεωργούλης και Ρος Ντέιλι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργούλης: Γιατί θέλω να μπω στην Eυρωβουλή

«Υπήρχαν θαυμάστριες που μου λέγανε “μα πώς εσύ με την πολιτική,  εσύ που είσαι άνθρωπος της τέχνης, πώς με την πολιτική”… Μου γεννήθηκε η επιθυμία να προσπαθήσω να υποστηρίξω την Ελλάδα στην πολιτιστική της εξωστρέφεια». Όσον  αφορά το αν γνωρίζει  ξένες γλώσσες. απαντά γελώντας ότι  γνωρίζει καλά Αγγλικά και…  Λαρισέικα! 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έπαιξε στο Χόλιγουντ, πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή βρετανική σειρά «Τhe Durrels» και τώρα θέλει να κάνει τον κινηματογράφο τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας.

Τσίπρας και Γεωργούλης ήταν συμφοιτητές! 

Πρώην δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα, επέλεξε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως λέει είναι το μόνο κόμμα που ενδιαφέρθηκε για το σινεμά. 

Όπως διευκρινίζει πάντως το όνομα που θα αναγράφει το ψηφοδέλτιο θα είναι    Αλέξανδρος Γεωργούλης, καθώς το Αλέξης είναι υποκοριστικό.  «Aυτό το συζητήσαμε λίγο με τον πρωθυπουργό, αλλά το βασικό που συζητήσαμε είναι  “πότε έχεις γεννηθεί ; “Το 1974” απαντώ.  “Kαι πού ήσουν στο Μετσόβιο;"  Και λέω ναι. Και μου είπε “πώς και δεν σε είχα δει και εγώ στο Μετσόβιο, στην ίδια σειρά είμαστε” και του εξήγησα ότι αρχικά ήμουν στο Αριστοτέλειο και μετά έκανα μεταγραφή στην Αθήνα».   

Από το θεατρικό σανίδι στην πολιτική ο Γεωργούλης 

 Όλοι πίστευαν ότι θα γίνει πολιτικός μηχανικός, εκείνος όμως τους διέψευσε καθώς τον κέρδισε το θέατρο. 
 Οι μηχανές και η κιθάρα είναι οι αδυναμίες του, ενώ ο ίδιος στο ρεπορτάζ του Star έπαιξε    ένα σόλο στη γκαλερί του κολλητού του, Γιώργου Καρτάλου.  

«Είναι φίλος αδελφικός και τώρα με πολύ χαρά θα ήθελα να τον δω στο ευρωκοινοβούλιο» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της γκαλερί.  

Ο ίδιος ο Α. Γεωργούλης δηλώνει ενόψει της εκλογικής μάχης:  «Οι περισσότεροι ηθοποιοί περιμένουν από εμένα να εκλεγώ και να κρατήσω αυτό που έχω δημιουργήσει ως υπόσχεση».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top