Σαμαράς για την επίθεση των κουκουλοφόρων: Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα

Προειδοποίηση από τη ΝΔ για μη ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας

Αντώνης Σαμαράς

Λακωνικός αλλά σφόδρα επικριτικός για την κυβέρνηση ήταν για μία ακόμη φορά για την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από την επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση στη Λεωφόρο Συγγρού, στην οποία ήταν παρών ο ίδιος, όπως επίσης και αρκετά άλλα στελέχη της ΝΔ. 

Επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση με επιφανή στελέχη της ΝΔ!
 

«Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα» σχολίασε ο κ. Σαμαράς, αποχωρώντας από τον χώρο της εκδήλωσης.     

ΝΔ: Θα βαρύνει τον κ. Τσίπρα οτιδήποτε διαταράσσει την προεκλογική εκστρατεία    

Τις επιθέσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, όπου σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή άγνωστοι πέταξαν «τρικάκια»,  καταδίκασε και η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

Τρικάκια στην ομιλία Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη - Παρών και ο Καραμανλής

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα» προειδοποιεί η ΝΔ. 

Μπακογιάννης: «Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε! Πάρτε το χαμπάρι»

Δήλωση καταδίκης της επίθεσης, η οποία άλλωστε έγινε σε εκδήλωση του υποψήφιου του συνδυασμού του Νίκου Μακρόπουλου, έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην οποία ανέφερε: 

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top