Αγκαλιά με τον Τσίπρα στο Αιγάλεω ο «γαλάζιος» ταξιτζής Λυμπερόπουλος

Και ο… ψυκτικός από το Περιστέρι στην ομιλία

Ένα πανό, στην πλατεία του Αιγάλεω και στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα  (που έγραφε «Τσίπρα θυμήσου οι ψυκτικοί είναι μαζί σου»!) σχολίαζε με χιούμορ το πρόσφατο παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ευκαιρίες που πρέπει να έχουν οι νέοι και ήταν η αφορμή για τον πρωθυπουργό να επιτεθεί στον πρόεδρο της ΝΔ.

Τσίπρας: Όχι «ου» στον Μητσοτάκη αλλά... χειροκρότημα για τις παραδοχές του
 

«Γελάει όλη η Ελλάδα με τα παραδείγματα που επιλέγει ο κος Μητσοτάκης.... δεν ήταν τυχαίο που στο μυαλό του Κου Μητσοτάκη ένας νέος που θέλει να γίνει ψυκτικός είναι από το Περιστέρι και όχι στην Εκάλη ή την Πολιτεία ή το Πανόραμα της Βούλας... Η Ελλάδα αναγεννήθηκε από τα παιδιά των αγροτών στη Λάρισα που έγιναν γιατροί. Από τα παιδιά των κτηνοτρόφων στην Ήπειρο που έγιναν μηχανικοί...» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

  

Το πανό για τους... ψυκτικούς στην ομιλία Τσίπρα στο Αιγάλεω  

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Η μάχη της πλατείας μόλις ξεκίνησε.  Στις πρώτες θέσεις η Αιγαλεώτισσα Ρένα Δούρου, υποψήφιοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουγαν ή  απαθανάτιζαν με τον κινητό τον  Αλέξη Τσίπρα να επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα υποστήριξε περί σύμπραξης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην υγεία.

«Τι μας είπε; Να μην αγοράζουν λέει εξοπλισμό τα δημόσια νοσοκομεία. Περιττές σπατάλες άλλωστε.  Αλλά να νοικιάζουν για παράδειγμα μαγνητικούς τομογράφους από ιδιώτες. Καλό το ντιλ με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και τους κλινικάρχες, αλλά όχι στη πλάτη των ελλήνων φορολογουμένων κύριε Μητσοτάκη, Όχι στη πλάτη των πολλών» τόνισε ο κ. Τσίπρας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη Ρένα Δούρου στο Αιγάλεω

ΤΣΙΠΡΑΣ:  "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΘΥΜΙΟΣ"

Ανάμεσα στο  πλήθος κόσμου που έσπευσε να χαιρετίσει τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος των  αυτοκινητιστών Ταξί.  «Είναι εδώ και ο φίλος μου ο Θύμιος» ακούστηκε να λέει ο κ. Τσιπρας.  

Ο εναγκαλισμός του Αλέξη Τσίπρα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Η αναφορά του πρωθυπουργού αλλά και το στιγμιότυπο του θερμού εναγκαλισμού του με το πρώην γαλάζιο στέλεχος προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ. 

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;» σχολίασε από τη ΝΔ ο γραμματέας της Πολιτικής της Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης.    
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top