Αχτσιόγλου, Καραμανλής και Βενιζέλος δικαστικοί αντιπρόσωποι από λάθος

Ευτράπελο με απόφαση διορισμού πριν από τις εκλογές

δικαστικοι αντιπροσωποι

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τις τριπλές εκλογές της 26ης Μαΐου και τα ευτράπελα δε λείπουν.

Τι συνέβη; Η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Καραμανλής αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι από… λάθος!

Όπως αναφέρει το reader που έφερε στο φως και την απόφαση διορισμού, η Υπουργός Εργασίας, είναι ως γνωστόν νομικός. Παρ' όλα αυτά, ως υπουργός, θα έπρεπε να εξαιρείται αυτοδικαίως, συνεπώς πρόκειται λογικά για λάθος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που δεν την εξαίρεσε από τις λίστες του. Βεβαίως, πρόκειται για διαδικαστικό ζήτημα και προφανώς η υπουργός δεν θα πάει ως δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη Μενεμένη, όπου διορίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader, από τη μη εξαίρεση, με υπαιτιότητα του ΔΣΘ, έχουν προκύψει αποφάσεις διορισμού και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (αναπληρωματικός στην Πιερία), για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ( διορίστηκε στον Λαγκαδά), για τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ( διορίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης) αλλά και για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωματικός στην Ημαθία). 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top