Γιώργος Τσίπρας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πιάσει πάτο»

Κόντρες σε υψηλούς τόνους στη Βουλή

Με την  ψηφοφορία για την  παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ολοκληρώνεται η τριήμερη μάχη στη βουλή. Στο μεταξύ μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα. 

Την κρατική τηλεόραση και την εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπουλους επέλεξαν η αδερφή του πρωθυπουργού  Ζανέτ και ο ξάδερφός του,  Γιώργος Τσίπρας για να απαντήσουν στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο Παύλος Τσίπρας, πατέρας του πρωθυπουργού είχε συνεργαστεί με τη χούντα.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πιάνει στο στόμα του άδικα και να αμαυρώνει  τη μνήμη του....ως εδώ......» ξέσπασε η αδερφή του πρωθυπουργού.

Ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και ξάδερφος του μίλησε για την επίμαχη περίοδο που ο πατέρας του και ο πατέρας του Αλεξη Τσίπρα εργάζονταν ως μηχανικοί.

«Ήταν εργολήπτες πριν τη χούντα συνέχιζαν να εργάζονται και μετα αλλά δεν είχαν δουλειά και έφυγαν στο εξωτερικό.....
αυτό που έκανε ο Κος Μητσοτάκης έχει πιάσει πάτο δεν υπάρχει προηγούμενο» ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.


 «Περιμένουμε Μητσοτάκη έκφραση λύπης και συγγνώμης για  μνήμη πατέρα του πρωθυπουργού… σας έχει σκεπάσει κιτρινίλα, η ΝΔ πάσχει από πολιτικό ίκτερο…» ανέφερε ο Νίκος Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

 «Εκλαμβάνω τοποθέτηση ως έμμεση αναγνώριση και μια αίτηση συγγνώμης προς πρόεδρο ΝΔ για όσα αδίκως ελέγχθηκαν εις βάρος του. Και θα επιθυμούσα η συγγνώμη να επεκταθεί και προς τα πίσω για όσα είπατε εναντίον μας στην περίοδο 2010 – 14 συκοφαντικά…» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. Στη βουλή η συζήτηση για  την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους.

Από τα Γιάννενα που περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστρεψε τα πυρά  κατά  του Αλέξη Τσίπρα. 

Με κεντρικό σύνθημα του γυρίζω την πλάτη το νέο σποτ του Κινήματος Αλλαγής.  Με το βλέμμα στραμμένο στους νέους ψηφοφόρους ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας που μίλησε σε συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top