Κυμπουρόπουλος σε Τσίπρα: Άδικο να λέτε πως με περιφέρουν σαν γλάστρα

Τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό εάν τον συναντούσε

«Η απάντησή μου είναι η πορεία μου» δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος - Πηγή βίντεο: grtimes

«Είναι άδικο» είπε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του, κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, όπου είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περιφέρει «σα γλάστρα».

«Σε ότι αφορά το θέμα συνανθρώπων μας με αναπηρία και συμπαθή υποψήφιό σας Κυμπουρόπουλου, που σέβομαι και τιμώ. Εσείς δεν τον σέβεστε κύριε Μητσοτάκη γιατί τον περιφέρετε ως γλάστρα, δεξιά και αριστερά. Τον χρησιμοποιείτε προεκλογικά», είπε ο πρωθυπουργός την Τετάρτη τη Βουλή.

Τσίπρας στη Βουλή: Κρύβεται ο Μητσοτάκης

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται, αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση τη Θεσσαλονίκη.

Τρικούβερτος καβγάς Τσίπρα - Μητσοτάκη στις δευτερολογίες τους

Απαντώντας στο τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό, εάν τον συναντούσε, είπε: «Έχω απαντήσει και θεωρώ ότι η απάντησή μου είναι η πορεία μου, που έχει ξεκινήσει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου. Ευτυχώς ο κόσμος αποφασίζει και δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα».

Κυμπουρόπουλος για επίθεση Πολάκη: Ήθελα πιο σταράτη στάση από Τσίπρα

«Αδειάζει» Πολάκη και ο Ξανθός: Ατυχής και αχρείαστη δήλωση

«Δε ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή», τόνισε ο κ. Κυμπουρόπουλος, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- πως «πρέπει να επαναφέρουμε στην Ελλάδα μας την αριστεία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top