Παναγοπούλου: Ο σύζυγος μου πρότεινε στον Τσίπρα διακοπές στο κότερο

Πολιτική κόντρα και αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Μαξίμου και ΝΔ

H Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εκλιπόντα εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου  πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τις διακοπές του Πρωθυπουργό στη θαλαμηγό της. Η κ. Παναγοπούλου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο,  μιλώντας στο Πρώτο θέμα,  ενώ επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός έκανε διακοπές τον Αύγουστο του 2018 στο κότερο του συζύγου της.

«Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν» δήλωσε η κ. Παναγοπούλου. 

Η ίδια δήλωσε ότι λόγω της συνεργασία της ως άμισθη σύμβουλος στο Μαξίμου  σε θέματα απόδημου διαμόρφωσε φιλικές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό. «Επί τρία χρόνια είμαι συνεργάτης του για το θέμα της διασποράς. Απλώς έγινε μια αξιοποίηση της σχέσης μου με τον απόδημο ελληνισμό. Όποιοσδήποτε και να μου το ζητούσε θα το έκανα» ανέφερε η κ. Παναγοπούλου. 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ: ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ

Μάλιστα  έδωσε την δική της εξήγηση για το πώς μπορεί να διέρρευσαν οι φωτογραφίες και υποστήριξε ότι ο σύζυγος της είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα πολλές φορές να  του δώσει το κότερο για να κάνει διακοπές αλλά ο πρωθυπουργός το δέχθηκε μόνο  μια φορά, τον Αύγουστο του 2018.  Το ζεύγος Παναγόπουλου δεν ήταν στη θαλαμηγό.

«Ο σύζυγός μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη,  γελοία». 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου διευκρίνισε  ότι  η παραχώρηση της θαλαμηγού στον πρωθυπουργό έγινε αρκετές μέρες  μετά  από την πυρκαγιά στο Μάτι και επιτέθηκε σε όσους ασκούν κριτική στον κύριο Τσίπρα

«Είναι πασιφανές πως πρόκειται για μία ακόμη άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν»  δήλωσε στο ΑΠΕ.   

Τον Απρίλιο του 2019 η Κατερίνα Παναγοπούλου ορίστηκε και πρέσβης εκ προσωπικοτήτων από την κυβέρνηση.

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας από  την Ξάνθη όπου  περιόδευσε δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης αλλά κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη  για σχέσεις διαπλοκής με επιχειρηματίες και εκδότες.

Θερμή υποδοχή στον Τσίπρα από τους Ρομά στην Ξάνθη

«Από τους παραδοσιακούς βεβαίως, ομίλους που στήριζαν τη δεξιά, όπως ο όμιλος Αλαφούζου του ΣΚΑΪ -κάποτε βέβαια έλεγε ότι η οικογένεια Μητσοτάκη του ζητούσε πολύ μεγάλες μίζες, μετά πέσανε φαίνεται οι τιμές. Αλλά και άλλοι νεόκοποι, νεώτεροι, οι οποίοι αγόρασαν ιστορικά μέσα ενημέρωσης… για να τις κάνουν σύμβολα φερέφωνα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» υποστήριξε ο πρωθυπουργός  

ΝΔ: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ

Η Νέα Δημοκρατία  εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, επισημαίνοντας: «Tο τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

Στη Χαλκίδα ένας πολίτης έθεσε το θέμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην πόλη. «Και για το κότερο να πεις,  και για το κότερο!» ακούσθηκε να λέει στον κ. Τσίπρα.   

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠ[ΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

«Για τον κ. Τσίπρα επειδή άκουσα αυτά τα οποία μου είπατε, τον είδα πολύ στεναχωρημένο πολύ αγχωμένο, μάλλον χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Θα τον στείλετε  για μόνιμη ξεκούραση μετά τις εκλογές» σχολίασε αιχμηρά ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Χαλκίδα.    

Μητσοτάκης: Ναι στα επιδόματα αλλά ναι και στις θέσεις εργασίας

«Δεν ειναι πολιτικό  θέμα οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος.    

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΘΑΛΑΜΗΓΟ

Η ΝΔ καταγγέλλει ότι λόγω της απουσίας των ιδιοκτητών απο το σκάφος δεν πρόκειται για φιλοξενία αλλά για δωρεά και σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας των βουλευτών δωρεά πάνω απο 200 ευρώ δεν επιτρέπεται.

«Αν αυτό δεν έχει γίνει στο πόθεν έσχες τότε  είναι ποινικά κολάσιμο και πρέπει η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου να τον ελέγξει»  υποστήριξε μιλώντας στον Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης.   

«Ντρέπομαι και λυπάμαι για αυτές τις εικόνες και κυρίως για όσους έλεγαν ότι είναι  fake news»  δήλωσε στον Σκάι ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλλης.   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top