Δημοσίευμα - κόλαφος για την καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το ρεπορτάζ της Wall Street Journal

Η μεγάλη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο είναι κόλαφος για την απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. 

"ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ήδη έχει σπάσει το φράγμα των τεσσάρων χρόνων και όλο αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί μόνο 353 συνεδριάσεις. Και ακόμα αναμένεται να εξεταστούν 110 μάρτυρες υπεράσπισης και να απολογηθούν 68 κατηγορούμενοι. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου η απόφαση αναμένεται στις αρχές του 2020.

«Η Χρυσή Αυγή έχει πετύχει ήδη να πάει και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ακόμα κι αν αυτές γίνουν τον Οκτώβρη χωρίς καταδικαστική απόφαση,  γιατί μέχρι τότε αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί η δίκη» δηλώνει στο Star o συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστας Παπαδάκης.    

"Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΕΙ, Η ΧΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ"

Η Wall Street Journal στηλιτεύει την απίστευτη καθυστέρηση σε δημοσίευμα με τίτλο: "Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΗΜΕΡΕΙ".  

«Η αργή δικαιοσύνη της Ελλάδας επιτρέπει στο φασιστικό κόμμα να ευημερεί»  επισημαίνει το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι η διαδικασία κινήθηκε με ρυθμούς σαλιγκαριού με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την εφημερίδα,  τα τάγματα εφόδου να επιστρέψουν στους δρόμους. 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για ποταμό λάσπης σε δήλωσή του: 

«Γιατί αλήθεια τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου ληστρικού κεφαλαίου πολεμούν τόσο βρώμικα τους Εθνικιστές της Χρυσή Αυγής και δεν λένε λέξη για τους "χρήσιμους ηλίθιους" της αριστεράς, οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες, αλλά είναι οι πιο υπάκουοι υπηρέτες τους;». 

ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΧΑ

Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός κάνει χρήση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για να κρατήσει τη βουλευτική του έδρα ενώ κατεβαίνει ως υποψήφιος για την ευρωβουλή.

«Η κυβέρνηση από τη μία παριστάνει πως μάχεται την ακροδεξιά και από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τους χρυσαυγίτες. Για ακόμη μία φορά η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σπάει κάθε ρεκόρ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top