Ο… Σαμαράς στο ίδιο τραπέζι με τον Τσίπρα στην Κρήτη

Περιοδείες ξεκίνησαν οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

Οι γιορτές πέρασαν και οι πολιτικοί αρχηγοί άρχισαν τις περιοδείες κορυφώνοντας την προεκλογική τους εκστρατεία. Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε το πρωί έξω από το Ηράκλειο στη Κρήτη ενώ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε γειτονιές στο Χαλάνδρι.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ

Στις Αρχάνες ντόπιοι και επισκέπτες  υποδέχθηκαν θερμά τον Αλέξη Τσιπρα. Έβγαλε αμέτρητες σέλφι, με τουρίστες,  αλλά και με όλους τους πιτσιρικάδες.

Tους ρώτησε μάλιστα τι ομάδα είναι για να απαντήσει ο ένας «Ολυμπιακός» και ο άλλος ότι είναι οπαδός του ΟΦΗ.  

Στο τραπέζι κάθισε και ένας… Σαμαράς! Όχι φυσικά  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η περιοδεία ξεκίνησε  από τα οδικά έργα μήκους 16 χιλιομέτρων  στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μεσαράς. «Έπρεπε να έρθει ο άθλιος υπουργός Σπίρτζης για να ολοκληρωθεί» ακούστηκε να λέει ειρωνικά ο πρωθυπουργός,.   

Οι Κρητικοί τον περίμεναν παντού με τσικουδιές.

Εγκαινιάζοντας το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης Γούβες - Χερσόνησος , δήλωσε αισιόδοξος ότι σε πέντε χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του. 

Τσίπρας από Κρήτη: Νέος αυτοκινητόδρομος χωρίς διόδια

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο  φράγμα Αποσελέμη που  εξασφαλίζει την ύδρευση ολόκληρής της Βόρειας Κρήτης.

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ανάμεσα στους πολιτικούς που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό ήταν και ο Παύλος Πολάκης σε μια κίνηση στήριξης ενόψει της πρότασης μομφής που θα καταθέσει εναντίον του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα. 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ  περπάτησε στις γειτονιές του Χαλανδρίου   όπου οι πολίτες του ζητούσαν  να μειώοει τους φόρους.
Μητσοτάκης: Τι κάλεσε τον Τσίπρα να κάνει μετά "τις διακοπές με τον Πολάκη"

ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΖΗΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Η Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επιστολή στην εκπρόσωπο της ΝΔ καλώντας εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό. Το ντιμπέιτ θα γίνει στην Βουλή με την πρόταση μομφής απάντησε η Νέα Δημοκρατία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top