Τσίπρας από Κρήτη: Νέος αυτοκινητόδρομος χωρίς διόδια

«Ξεβαλτώσαμε ένα έργο που είχε “κολλήσει” εδώ και χρόνια»

Τα εγκαίνια του τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), Γούβες – Χερσόνησος, έκανε σήμερα στο Ηράκλέιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συνοδευόταν  από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τόνισε πως ο ΒΟΑΚ θα είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, που μαζί με το αεροδρόμιο στο Καστέλι «θα συμβάλουν στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού της Κρήτης».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως ο νέος αυτοκινητόδρομος  «δε θα έχει διόδια για τους πολίτες του νησιού», ενώ έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης και του κ. Σπίρτζη.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφτεί το οδικό έργο Ηράκλειο-Μεσαρά βρέθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, κάνοντας επιθεώρηση στις εργασίες που εκτελούνται.

«Προκαλεί απορία, πώς ένα έργο 16 χιλιομέτρων είχε βαλτώσει τόσα χρόνια και εμείς με ένα “ μαγικό” τρόπο καταφέραμε να ξεβαλτώσουμε», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα αποκάλυψε ότι θα βρεθεί εκ νέου στο Ηράκλειο, πριν από τις ευρωεκλογές, διευκρινίζοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να δει το έργο ολοκληρωμένο.

Επιπλέον ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τον δήμο Αρχάνων Αστερουσίων και το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος.

Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Αύριο το πρωί, εξάλλου, θα δοθεί στην κυκλοφορία, παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, η γέφυρα Χαμεζίου στην περιοχή της Σητείας Λασιθίου.

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός της χώρας σε εγκαίνια βιτρίνας

Έπειτα από πολυήμερες διακοπές και συνεχείς συσκέψεις με τον κ. Πολάκη, ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε την ιδιότητα του βουλευτή Ηρακλείου και μεταβαίνει στο νομό για να κόψει κορδέλες, στο πλαίσιο μίας ακόμα "περιοδείας βιτρίνας"» αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Μετά τα παροιμιώδη “εγκαίνια των μουσαμάδων” στο Μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εγκαινιάσει έργα τα οποία είτε “θα” παραδοθούν, είτε παραμένουν ημιτελή, είτε έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Έργα, όμως, που σίγουρα δεν φέρουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει, λέγοντας πως πρόκειται για έργα που είχαν ξεκινήσει από τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top