Μαξίμου: Το αφορολόγητο δε μειώνεται κι ας παρακαλάει η ΝΔ τους θεσμούς

Απάντηση στη δήλωση Ζαχαράκη ότι «ο Τσίπρας λέει ψέματα»

Μέγαρο Μαξίμου

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να μειώσει το αφορολόγητο έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας λόγο για «παρακάλια Μητσοτάκη στους θεσμούς» προκειμένου να μειωθεί και απαντώντας στα όσα είχε υποστηρίξει προηγουμένως η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. 

Επιμένει το ΔΝΤ για τη μείωση του αφορολόγητου στην Ελλάδα

Η Σοφία Ζαχαράκη υποστήριξε συγκεκριμένα ότι είναι ένα μέτρο που ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα και το προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του, ενώ σχετικά με τα όσα είπε χθες ο κ.  Τσίπρας, αποκλείοντας μεταξύ άλλων τη μείωση του  αφορολόγητου, υποστήριξε ότι «όσα είπε, χθες, ο κ. Τσίπρας είναι απόδειξη ότι λέει ωμά ψέματα», αναφερόμενη στo ανακοινωθέν του Eurogrοup της 5ης Απριλίου. 

Τσίπρας: Eκλογές στο τέλος της τετραετίας

ΝΔ: Ο Τσίπρας λέει ψέματα. Τι ακριβώς φοβάται;

Διαψεύδοντας τη ΝΔ,  το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του:   

«Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί όσο κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ προσπαθεί με τα μισόλογα της κας Ζαχαράκη να κρύψει ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί στη ΔΕΘ για περικοπή του αφορολογήτου και των συντάξεων, περικοπές τις οποίες είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά της.

Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να υπερψηφίσει την κατάργηση της μείωσης στο αφορολόγητο, όπως έκανε και με τις συντάξεις, αφού δεν έπιασαν τα παρακάλια του στους θεσμούς».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top