Νέος πονοκέφαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ: Και η Κουντουρά σε φωτογραφίες με Αμβρόσιο

Στο πρόσφατο παρελθόν επισκέφτηκε δύο φορές τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας

Έλενα Κουντουρά και Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Νέο γύρο αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πυροδοτήσουν υπουργικές φωτογραφίες με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο.

Μετά τον σάλο και την έντονη ενόχληση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, για την επίσκεψη και τις φωτογραφέις του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στο φως έρχονται πρόσφατες φωτογραφίες της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον κ. Αμβρόσιο.

Θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ από τις φωτογραφίες του Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο

Η κυρία Κουντουρά είχε επισκεφτεί δύο φορές τους προηγούμενους μήνες τον Αμβρόσιο και πόζαρε δίπλα στον μητροπολίτη, τον οποίο πολλά κυβερνητικά στελέχη κατηγορούν ως ακροδεξιό και ρατσιστή. Μάλιστα, ο κ. Αμβροσιος έχει επιτεθεί με χαρακτηρισμούς εναντίον και του πρωθυπουργού.

Κουντουρά - Αμβρόσιος στο Αίγιο

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, σε επίσκεψή της στο Αίγιο / Πηγή φωτογραφίας: aigialeiapress.com

Η επίσκεψη και οι φωτογραφίες της κυρίας Κουντουρά, η οποία είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από την εποχή που ήταν ακόμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ωστόσο, ως υποψήφια της Κουμουνδούρου, πλέον, τέτοιου είδους συναντήσεις προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Ήδη, το γεγονός σχολιάζεται έντονα και από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, έβαλε τη φωτογραφία της κυρίας Κουντουρά με τον Αμβρόσιο δίπλα από φωτογραφία του μητροπολίτη με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έγραψε ειρωνικά στο twitter: «Υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ , του προοδευτικού μετώπου Έτσι γίνονται τα μέτωπα, απέναντι στους νεοναζί!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top