O Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro2004 κατεβαίνει στην πολιτική

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σε αγώνα παλαίμαχων

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη θα είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στο Euro2004 στην Πορτογαλία αποφάσισε για πρώτη φορά να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε σχετικά νεαρή ηλικία, το 2013, και ασχολείται με το επιχειρείν στην εστίαση, ως συνιδιοκτήτης σε γνωστό εστιατόριο στην πρωτεύουσα.

Έκανε σπουδαία καριέρα σε ευρωπαϊκούς συλλόγους

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι 37 ετών και έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ξεκίνησε από τα Γιάννενα, αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, απ’ όπου έγινε γνωστός στην Ευρώπη, μέσω των εμφανίσεών του με το «τριφύλλι» στο Champions League.

Δεν έγινε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης... για λίγες ώρες

Τον απέκτησε η Πόρτο έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ το 2004, λίγο μετά το ξεκίνημα του «ιστορικού» Euro2004. Μετέπειτα, έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον προσέγγισε για να τον υπογράψει μόλις λίγες ώρες αφού είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας.

Πιθανόν, η -σε κάθε περίπτωση σπουδαία- καριέρα του να ήταν πολύ διαφορετική, εάν είχε γίνει μέλος της ομάδας των «Γκαλάκτικος».

Η Ντιναμό Μόσχας έδωσε την επόμενη χρονιά 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή αριστερό μπακ, ενώ το 2006 μετακόμισε για τη Μαδρίτη, αλλά για χάρη της Ατλέτικο.

Το 2009 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, όπου έκλεισε την καριέρα του το 2013, σε ηλικία 32 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στον αχίλλειο τένοντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top